- Poruka
- 12.385
Sta ti imas s porezom?
Boze kakav je muljator taj tvoj sef
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene pitas?Sta ti imas s porezom?
ja bih na njenom mestu proverio da li je zmaj izvrsio uplatu.Gade mi se takvi likovi
Pa ne basporez ne resavaju izvrsitelji nego firma..zmaj to zna i zato je to uradio da on ne bi posle morao da se petlja posto ako si prijavljena stize na firmu da ti se oduzima od plate i firma je duzna da deo tvojih mesecnih primanja preusmerava u poresku dok ti se ne isplati dug..nema izvrsitelja za poreske dugove ako si prijavljena.
Naravno da je o porezu na nekretninuJa sam shvatila da se radi o porezu na nekretnine
Da li stvarno mislis da bi sa svojih skoro 36 godina gradila karijeru u firmi u kojoj mi se ne uplacuje dohodak i sve ostaloSta ti imas s porezom?
Molim te da kad ti se javi zelja za par klikova, zaobidjes da ih dobijas preko menejeste, ali nije lose da proveri i ovo drugo..zlu ne trebalo.. njoj je to par klikova i bar je mirna.
kako god, ali nemoj posle da me se setis kad pred penzijom otkrijes da ti fale godine radnog staza... nikome nije na odmet da proveri da li mu se staz redovno upisuje..znas koliko ljudi je bilo frapirano da je sve teklo kako treba tokom radnog odnosa i odjednom prc..nemaju staz.Molim te da kad ti se javi zelja za par klikova, zaobidjes da ih dobijas preko mene
kako god, ali nemoj posle da me se setis kad pred penzijom otkrijes da ti fale godine radnog staza... nikome nije na odmet da proveri da li mu se staz redovno upisuje..znas koliko ljudi je bilo frapirano da je sve teklo kako treba tokom radnog odnosa i odjednom prc..nemaju staz.
to nije pametovanje nego pametan savet.
ako si uopste i prijavljena kod zmaja.
ja i jesam pricao o porezu na nekretnine ali sam ti usput dobronemerno rekao da proveris i staz da se jednog dana ne ceses po glavi posto mi ti ne licis da si tip osobe koja proverava te podatke, a trebao bi svako to da radi.Naravno da je o porezu na nekretninu
Mani se taba
ajde bogati ostavi je na miru
ne planiramo svi dozivit penziju
evo malo durmitorskog proljeca
Pogledajte prilog 1334546
Pogledajte prilog 1334544
Ovo skoro ko kod mene![]()
Da li stavarno mislis da nemam takve informacijekako god, ali nemoj posle da me se setis kad pred penzijom otkrijes da ti fale godine radnog staza... nikome nije na odmet da proveri da li mu se staz redovno upisuje..znas koliko ljudi je bilo frapirano da je sve teklo kako treba tokom radnog odnosa i odjednom prc..nemaju staz.
to nije pametovanje nego pametan savet.
ako si uopste i prijavljena kod zmaja.
kad ode sifon da zamijene?Fotograf, arheolog i defektolog raspaljuju rostiljtrustovi mozgova
Kao pocetak nekog vica
Pogledajte prilog 1334616
Drugarica i ja smo dosle do zakljucka da jjebeno dobre lazanje i mohita pravimo, te smo odlucile da osnujemo jednu lezbo komunu, vencacemo se medjusobmo, a muskadiju cemo u podrum drzati, hraniti najboljim specijalitetima i iskoriscavati za ono za sta su muskarci jedino vredni![]()
Ni jedan od ovih intelektualaca to ne znakad ode sifon da zamijene?
da nisi promasio temu?
))) pa ovo je savet za žene da ne idu nikuda bez potkošulje)))da nisi promasio temu?![]()
da nisi promasio temu?![]()
Slikovnice su na drugoj temi.Ovaj put cu ti oprostiti.![]()
![]()
![]()
![]()
a ja se prvo zaleteo da postiram u ono _Rupa VII _ kad tamo ozbiljne diskusije