Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Došla iz Morahaloma... Ma bilo je super, radnim danima nema gužve i neki spoljni bazeni već rade, i langoš, ali...
Vodili smo bratovu ženu, devojku ili šta je već, ukrajinka i njeno dvoje dece. Vratili nas sa malograničnog prelaza pa ponovo čekali red na horgošu 2. Još ona jedno prezime, a svako dete od drugog muža pa različita prezimena. E mi smo bili ti koji su napravili red u povratku jer su i njoj i deci proveravali istoriju putovanja pošto žive u sloveniji.
Baš jednostavno...
Mi smo nedavno prelazili na Kelebiji.Bilo je tacno nula putnika ispred nas i opet smo cekali oko pola sata.

umalo da kupim razlicite cizme u dekatlonu
pa koji smo mi lud narod
ostale samo rasparene taj model i broj
mislim, isti su broj i boja, al su razlicite serije i postoje sitne razlike
ljudi to ne vide kad kupuju i tako je gomila ljudi otisla kuci s razlicitim cizmama
a razlike nisu velike i kontam sad da je trebalo da ih uzmem i trazim neki solidan popust
jer druge za planinu nemam i nema sanse da ih nadjem sutra
pa mozda odem po ove 😆
tako ja zamalo u timberlendu da uzmem cipele razlicite velicine..
meni niihov 43 stoji kao da je pravljen prema mojoj nozi..i vidim ja nesto me malo stiska desna noga kad ono..ladno broj manje.

neko izgleda ima nejednake noge pa kad je kupovao zamenio cipele iz kutija :D

Vjeruj da ce i bratu biti jednostavno s njom.
Već su više od pola godine zajedno i žive u ljubljani. Čini mi se de nema nekih problema. Valjda se to vodi kao da im je sponzor a to njemu nije problem jer je pri nekom ministarstvu savetnik ili šta već.
Nego juče ga boleo stomak i mi smo bez njega a sa svima njima, išli preko.
On nju "vaspitava" kao her Žika iz Žikine dinastije Elzu 🤣🤣🤣, njemu to zanimljivo a ja se umesto njega sramotim.

Već su više od pola godine zajedno i žive u ljubljani. Čini mi se de nema nekih problema. Valjda se to vodi kao da im je sponzor a to njemu nije problem jer je pri nekom ministarstvu savetnik ili šta već.
Nego juče ga boleo stomak i mi smo bez njega a sa svima njima, išli preko.
On nju "vaspitava" kao her Žika iz Žikine dinastije Elzu 🤣🤣🤣, njemu to zanimljivo a ja se umesto njega sramotim.
Samo da ga ne hrani salatom :D Nisam ni mislila na neke stvarne probleme, vise na ta putovanja sa 4 prezimena.

Screenshot_20230428-095051~4.png

Dosla kući. Bila sa decom na ručku, svrckali se u i oko Galerije, pili kafu, pa se izljubili, ispozdravljali, pa svako na svoju stranu. Oni ujutro rano kreću nazad kući i tako, proleti mi uvek za čas tih par dana sto dodju, plače mi se, kad ćemo se opet videti :rida:

Roštilj :tick:
Pecanje :tick:
Badminton :tick:
Luk i strela :tick:
Šetnja :tick:
Malo svađe u vožnji dok smo se vraćali kući :tick:
Dakle, sve je odrađeno što obično biva za praznik. Sad svako na svoj posao, a ćerka na regatu, i ako Bog da se u sredu svi normalno sastavimo.
I da, bili smo jedini na izletištu, sve je sređeno, spremno za piknik na Bačkotopolskom jezeru, preporučujem. Ne plaća se ulaz ni wc a ima i hladovine i mesta za roštilj i klupe i svašta lepog.

Mi smo imali 3 nedelje divnog proleća, sad je opet zahladilo, malo pada sneg malo kiša malo se otopi, ali je lepo i ove planinčine su divne. Kaže žmu da se za koju godinu spustimo negde oko Osla, jbga samo jedan avion do kuće, mislim se za koju godinu kući neću imati koga da obilazim a da menjam okean i ovakav krajolik za Glomu i njeno buđuknuto priobalje radije bih se vratila da se buđam u Vojvodini.

Al ajd nikad ne reci nikad.

Roštilj :tick:
Pecanje :tick:
Badminton :tick:
Luk i strela :tick:
Šetnja :tick:
Malo svađe u vožnji dok smo se vraćali kući :tick:
Dakle, sve je odrađeno što obično biva za praznik. Sad svako na svoj posao, a ćerka na regatu, i ako Bog da se u sredu svi normalno sastavimo.
I da, bili smo jedini na izletištu, sve je sređeno, spremno za piknik na Bačkotopolskom jezeru, preporučujem. Ne plaća se ulaz ni wc a ima i hladovine i mesta za roštilj i klupe i svašta lepog.

Tamo je pelepo. Kad se vraćam sa Kelebije, sednem tamo malo da odmorim :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back