- Poruka
- 13.394
Nalds s hk trebop daa brand
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nalds s hk trebop daa brand
Nije....čorba...stari dobri paprikaš
Mi smo nedavno prelazili na Kelebiji.Bilo je tacno nula putnika ispred nas i opet smo cekali oko pola sata.Došla iz Morahaloma... Ma bilo je super, radnim danima nema gužve i neki spoljni bazeni već rade, i langoš, ali...
Vodili smo bratovu ženu, devojku ili šta je već, ukrajinka i njeno dvoje dece. Vratili nas sa malograničnog prelaza pa ponovo čekali red na horgošu 2. Još ona jedno prezime, a svako dete od drugog muža pa različita prezimena. E mi smo bili ti koji su napravili red u povratku jer su i njoj i deci proveravali istoriju putovanja pošto žive u sloveniji.
Baš jednostavno...
tako ja zamalo u timberlendu da uzmem cipele razlicite velicine..umalo da kupim razlicite cizme u dekatlonu
pa koji smo mi lud narod
ostale samo rasparene taj model i broj
mislim, isti su broj i boja, al su razlicite serije i postoje sitne razlike
ljudi to ne vide kad kupuju i tako je gomila ljudi otisla kuci s razlicitim cizmama
a razlike nisu velike i kontam sad da je trebalo da ih uzmem i trazim neki solidan popust
jer druge za planinu nemam i nema sanse da ih nadjem sutra
pa mozda odem po ove![]()
Već su više od pola godine zajedno i žive u ljubljani. Čini mi se de nema nekih problema. Valjda se to vodi kao da im je sponzor a to njemu nije problem jer je pri nekom ministarstvu savetnik ili šta već.Vjeruj da ce i bratu biti jednostavno s njom.
Mi uglavnom prelazimo na Bačkim vinogradima koji nam je na desetak km od kuće, ali to je malogranični prelaz i može samo sa srpskim pasošima i pasošima eu, ne može sa ukrajinskim.Mi smo nedavno prelazili na Kelebiji.Bilo je tacno nula putnika ispred nas i opet smo cekali oko pola sata.
Samo da ga ne hrani salatomVeć su više od pola godine zajedno i žive u ljubljani. Čini mi se de nema nekih problema. Valjda se to vodi kao da im je sponzor a to njemu nije problem jer je pri nekom ministarstvu savetnik ili šta već.
Nego juče ga boleo stomak i mi smo bez njega a sa svima njima, išli preko.
On nju "vaspitava" kao her Žika iz Žikine dinastije Elzu, njemu to zanimljivo a ja se umesto njega sramotim.
Blizu si, hrani ga bezglutenskom hranomSamo da ga ne hrani salatomNisam ni mislila na neke stvarne probleme, vise na ta putovanja sa 4 prezimena.
mi smo za sat vremena na zabljaku i tamo smo do treceg maja@Tonci Provala @tara
Gde cete za prvi maj?
Ja prvog izlazim iz novne
Razmisljam sta bih s decom
Jel idete negde na vazdugh, rosilj?
Druzi mi se
Ja sam kontala idete na letomi smo na durmitoru
sve je puno snijega jos : )
vidjet cemo sutra kako je za setnju po danu
sad smo sam brzinski otisli do jezera
ma idemo i ljetiJa sam kontala idete na leto
Pa sad je rano jos za tamo... Zima breaj lepo se provedite
![]()
Roštilj
Pecanje
Badminton
Luk i strela
Šetnja
Malo svađe u vožnji dok smo se vraćali kući
Dakle, sve je odrađeno što obično biva za praznik. Sad svako na svoj posao, a ćerka na regatu, i ako Bog da se u sredu svi normalno sastavimo.
I da, bili smo jedini na izletištu, sve je sređeno, spremno za piknik na Bačkotopolskom jezeru, preporučujem. Ne plaća se ulaz ni wc a ima i hladovine i mesta za roštilj i klupe i svašta lepog.
Uz ovajPlus, pogodite ko nam dolazi za 10 dana![]()