gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam da li ste bili i da li te interesuje tako nesto - Tresije kod Sopota, a podno Kosmaja, valjda jos radi Nadin restoran, klopa je super, imaju i razne penjalice i kos za decu, bar je sve to bilo, mozda je neko skoro bio pa zna. U blizini je manastir Tresije, lep je bas a i Kosmaj za setnju.Mislim da odemo negde u subotu na dan …neka priroda i da ima neka klopa i da mogu psi i da nije mnogo daleko
Ako se setite necega javite
Lepo, ali nema puno sadržaja. Ok je da izblejis pola dana.Gledam zasavicu al ne mogu da skontam kako je tamo
Ma mislim i da se desi neki ludacki scenario da ne moze, jaka stvar, ne moras ici u restoran, imate plazu park i sumu pa uzivajte tuOnda moze restoran ispod stola, napolju, mala je ona tj kratka
Suma kontam da je ok tako da cemo vrv tamo
Fala
Ma nije meni frka da ga utepam, jedan ko nijedanAko si ti mislila da ga ubiješ, ću sačekam ja, posle samo ja ubijem tebe i sve ok.![]()
nego ko ce posle da nas nervira ovde 
Upravo me @tab503 obučava kako da ga zamjenim u tom.Ma nije meni frka da ga utepam, jedan ko nijedannego ko ce posle da nas nervira ovde
![]()
Isli smo tamo stalno ranije, super su toma i nada i pcenjeNe znam da li ste bili i da li te interesuje tako nesto - Tresije kod Sopota, a podno Kosmaja, valjda jos radi Nadin restoran, klopa je super, imaju i razne penjalice i kos za decu, bar je sve to bilo, mozda je neko skoro bio pa zna. U blizini je manastir Tresije, lep je bas a i Kosmaj za setnju.

Pa i hteli smo da izblejimo, da leja moz da se istrci, da se nas troje malo mrdnemo iz gradq, posle neka klopa i kuciLepo, ali nema puno sadržaja. Ok je da izblejis pola dana.
je 'l bilo akcije?Ja pravila danas za nas dvoje spagete sa morskim plodovima
Ispalo vrh
Sad na poslu
Oj robijo
E a danas leskarimo posle rucka i on se smeska
Kaze navikao se na mene skroz, kaze to ne valja a smeje se
On se valjda boji da cu ja nestati a necu
Baš lepo sve, cvetanje ljubavi i sve...Ja pravila danas za nas dvoje spagete sa morskim plodovima
Ispalo vrh
Sad na poslu
Oj robijo
E a danas leskarimo posle rucka i on se smeska
Kaze navikao se na mene skroz, kaze to ne valja a smeje se
On se valjda boji da cu ja nestati a necu
Žaonase.Da li neko zna, postoji li aplikacija translate rusko srpska koja radi off line?
Ili ću morati da naučim ruski do sledeće nedelje ili ćemo se sporazumevati 7 dana rukama i nogama ako to ne nađem.
U većini su, i vrlo su mi važni, tako da oni ne mogu da se prilagođavaju.

Primeti ali neverbalno lolti kad popiješ ništa ti se ne primeti![]()