- Poruka
- 17.475
Zabran,Kalkanski krugovi,pazi da ti Cetkovic ne iskoči iz nekog grmlja.Maleno mi je ok, nije mnogo vruce tako me muve ne brinu
A mogu psi?
Sad mi je to ili zabran, vise mi se svidna zabran, ili obedska bara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zabran,Kalkanski krugovi,pazi da ti Cetkovic ne iskoči iz nekog grmlja.Maleno mi je ok, nije mnogo vruce tako me muve ne brinu
A mogu psi?
Sad mi je to ili zabran, vise mi se svidna zabran, ili obedska bara
Sreca te pametan nisi
To vi sto ste sami svoje gazde eto vam sadRadim svaki dan, osim u neđelju.![]()
mozda red osnuje sindikat kod sebe da se bori za njena pravaTo vi sto ste sami svoje gazde eto vam sad
Mi obicni radnici, kmetovi vasi, mi imamo neradne dane![]()
Mi hteli neki hajking za vikend al vreme uzas, verovatno ce biti blejanje po bgu u zatvorenom![]()
A kako stoje sa psima?Zabran je super i obavezno idite u onaj restoran, nema bolje riblje corbe od njihove
psa ostavis ..oko 900din sa tvojom hranom traze dnevno sto nije mnogo za par dana izleta.A kako stoje sa psima?
pa kad nisi za boljeblejanje po bgu u zatvorenom![]()
bar ce da pruza krake umesto da ih dizepa kad nisi za bolje![]()
crtane da gleda bog da je vidibar ce da pruza krake umesto da ih dize![]()
i da oblaci cici u fluorescentno zelenu kabanicucrtane da gleda bog da je vidi
A možda i ja tad dodjem tamo.Skupila ves, raširila drugi.
Rezervisala Vnjacku banju za avgust, pa videćemo, možda odem sama, možda sa drugaricom.
kandže lakiranei da oblaci cici u fluorescentno zelenu kabanicu![]()
Bas su lijepi.Po mom ukusu i oblik i boja.
Hvala.Bas su lijepi.Po mom ukusu i oblik i boja.
To vi sto ste sami svoje gazde eto vam sad
Mi obicni radnici, kmetovi vasi, mi imamo neradne dane![]()
Pobiću vas ko zečeve, šta mi teško.mozda red osnuje sindikat kod sebe da se bori za njena prava![]()
Imaju bastu i tu nije frkaA kako stoje sa psima?
Cekaj bre sadbar ce da pruza krake umesto da ih dize![]()
mora da je neki trikCekaj bre sad
Kako to mislis da ne dizem krake![]()
Ako si ti mislila da ga ubiješ, ću sačekam ja, posle samo ja ubijem tebe i sve ok.Cekaj bre sad
Kako to mislis da ne dizem krake![]()
nisam pitala gde da ostavim psapsa ostavis ..oko 900din sa tvojom hranom traze dnevno sto nije mnogo za par dana izleta.
doduse ja to pricam zbog inostranstva..kad ides kod nas samo trazi pet friendly smestaj
Onda moze restoran ispod stola, napolju, mala je ona tj kratkaImaju bastu i tu nije frka
Unutra ne znam da li pustaju
Vidjala sam sa malim kucicima ljude da sede.... Nisam velike... Al kapiram da moze...
Suma i plaza nisu frka tu sve mozete, to je javna povrsina.... samo eto pitaj taj restoran ali kapiram da za bastu nije frka