Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da odemo negde u subotu na dan …neka priroda i da ima neka klopa i da mogu psi i da nije mnogo daleko
Ako se setite necega javite
Ne znam da li ste bili i da li te interesuje tako nesto - Tresije kod Sopota, a podno Kosmaja, valjda jos radi Nadin restoran, klopa je super, imaju i razne penjalice i kos za decu, bar je sve to bilo, mozda je neko skoro bio pa zna. U blizini je manastir Tresije, lep je bas a i Kosmaj za setnju.

Da li neko zna, postoji li aplikacija translate rusko srpska koja radi off line?
Ili ću morati da naučim ruski do sledeće nedelje ili ćemo se sporazumevati 7 dana rukama i nogama ako to ne nađem.
U većini su, i vrlo su mi važni, tako da oni ne mogu da se prilagođavaju.

Ne znam da li ste bili i da li te interesuje tako nesto - Tresije kod Sopota, a podno Kosmaja, valjda jos radi Nadin restoran, klopa je super, imaju i razne penjalice i kos za decu, bar je sve to bilo, mozda je neko skoro bio pa zna. U blizini je manastir Tresije, lep je bas a i Kosmaj za setnju.
Isli smo tamo stalno ranije, super su toma i nada i pcenje :)

Ja pravila danas za nas dvoje spagete sa morskim plodovima
Ispalo vrh
Sad na poslu
Oj robijo

E a danas leskarimo posle rucka i on se smeska
Kaze navikao se na mene skroz, kaze to ne valja a smeje se
On se valjda boji da cu ja nestati a necu
Baš lepo sve, cvetanje ljubavi i sve...

Tema
Išao da se podšišam.
Da podržim radnike praznikom.
A i nadam se da za metar dana neću da zarastem opet ko međed.

Da li neko zna, postoji li aplikacija translate rusko srpska koja radi off line?
Ili ću morati da naučim ruski do sledeće nedelje ili ćemo se sporazumevati 7 dana rukama i nogama ako to ne nađem.
U većini su, i vrlo su mi važni, tako da oni ne mogu da se prilagođavaju.
Žaonase.
Tek mi je u planu da naučim ruski. Sa njima možeš eng-rus, al nije toto. Ne znam kad ču da učim ruski, blizu su mi, MSM školica i špijuni. Drug ****** je jednom rekao Jedom agent KGB uvek agent KGB.
Idem sad da spavam malo i sve.

srecan-uskrs.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back