Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_20230407-112630~2.png

Ako se dogovorimo da dodjes po mene u 12 pa da idemo na teren, a ti tek krenes u pola 1, pa ti si kreten, ja nemam drugo objasnjenje
Ja ne znam ovi klijenti svi su isli izgleda na isti kurs "fotograf visi o plafon nema druge klijente osim mene"
naravno da se tako ponasa jer mu se moze.
ti si trebala da kazes da ni ne krece jer ne mozete da obavite snimanje jer imas drugi posao.

ali djoku mog si to uradila i zato se klijent tako ponasa.. od gundjanja nema selameta :D

naravno da se tako ponasa jer mu se moze.
ti si trebala da kazes da ni ne krece jer ne mozete da obavite snimanje jer imas drugi posao.

ali djoku mog si to uradila i zato se klijent tako ponasa.. od gundjanja nema selameta :D
Posto sam ja direktor sopstvene firme pa cu najvaznijem dugogodisnjem klijentu, od koga zivi preduzece, da kazem tako nesto

To kad si frilenser samostalan mozes da kazes i mozes da uvodis sopstvena pravila
Kad si zaposlen cutis i vezujes konja gde ti gazda kaze

Ne palamudi

Posto sam ja direktor sopstvene firme pa cu najvaznijem dugogodisnjem klijentu, od koga zivi preduzece, da kazem tako nesto

To kad si frilenser samostalan mozes da kazes i mozes da uvodis sopstvena pravila

Ne palamudi
naravno, nisam ni mislio da ti to mozes da uradis nego se radi o tome da klijenti znaju da su vazni firmi i zabole ih za vas

to bi zmaj trebao da odradi nego je i on pica jer se plasi da izgubi dobrog klijenta i ne pokusava da ga dovede u stanje da klijent vas postuje.

Ne palamudi
Ne loži se, i kad si samostalan ne radiš tako, sa bitnim klijentima pogotovo. Jbga, ćutiš i radiš.

naravno, nisam ni mislio da ti to mozes da uradis nego se radi o tome da klijenti znaju da su vazni firmi i zabole ih za vas

to bi zmaj trebao da odradi nego je i on pica jer se plasi da izgubi dobrog klijenta i ne pokusava da ga dovede u stanje da klijent vas postuje.
E ko da čitam mog brata, samo drugačiji rečnik. Ali zabavan si, ne mogu da kažem. Mada, definitivno ne toliko koliko deluje na prvu. Evo, odmah se setim inspektora i pitanja dal bih se kurčila ili probala da izgladim. Kad ono međutim...

Ne loži se, i kad si samostalan ne radiš tako, sa bitnim klijentima pogotovo. Jbga, ćutiš i radiš.
pa pazi i jakom klijentu kazes da neke stvari nisu izvodljive.

samo se radi o tome da li si ti dovoljno dobra tom klijentu ili te lako moze zameniti..ako ti dobro radis, nece te tako lako zameniti.

u firmi gde radim postujemo vremenske okvire i doveli smo i klijente na nivo da postuju dogovoreno vreme jer ako zakasne, zao mi je, skracujemo poslovni sastanak jer ste kasnili pola sata a mi imamo drugi sastanak odmah iza vaseg..znaci pricam ti realnu situaciju u praksi ne imaginarno sta bi neko voleo.

tako je izmaj mogao da kaze.. fotosuting traje do 2 kako je i dogovreno jer vec u 3 imamo nov posao i ne mozemo duze da ostanemo..zao mi je..nastavicemo drugi put.

Pa frilenseri koji zivi kod mame i tate itekako to rade :lol:

Da se razumemo da je moja firma, klijente koji nisu bitni bih po kratkom postupku rezala, alergicna sam na nepostovanje
Skoro je zmaj izbacio jednu likusu iz studija jer se ponasala kao idiot
Sa bitnima moras da se naguzis i da trpis

E sad posto firma nije moja ja pustam svasta, postoje stvari koje necu dozvoliti ali na zalost malo je prilika kad mozes da povlacis crtu

• Podržavam
Reactions: Red
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back