Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa pazi i jakom klijentu kazes da neke stvari nisu izvodljive.

samo se radi o tome da li si ti dovoljno dobra tom klijentu ili te lako moze zameniti..ako ti dobro radis, nece te tako lako zameniti.

u firmi gde radim postujemo vremenske okvire i doveli smo i klijente na nivo da postuju dogovoreno vreme jer ako zakasne, zao mi je, skracujemo poslovni sastanak jer ste kasnili pola sata a mi imamo drugi sastanak odmah iza vaseg..znaci pricam ti realnu situaciju u praksi ne imaginarno sta bi neko voleo.

tako je izmaj mogao da kaze.. fotosuting traje do 2 kako je i dogovreno jer vec u 3 imamo nov posao i ne mozemo duze da ostanemo..zao mi je..nastavicemo drugi put.
Zmaj nije tu, ja sam na tapetu sa klijentima, cutim i teram, ne mogu da im kazem tako nesto previse su bitni
Naravno da obavestim zmaja koliko je sta trajalo, pa on kad obracunava posle doda sve to u fakturu

Joj bre metlo ne primaj se na ove tabove opaske, makar ti bi trebalo da ih sve znas namapet :lol:

ja ne znam da li me vise bole sinusi ili stomak, kakav divna subota, od juce sam u krevetu, nakljukana lekovima koji jedva pomazu

Joj bre metlo ne primaj se na ove tabove opaske, makar ti bi trebalo da ih sve znas namapet :lol:

ja ne znam da li me vise bole sinusi ili stomak, kakav divna subota, od juce sam u krevetu, nakljukana lekovima koji jedva pomazu
Ih, mrzi me da radim, pa malo ps a malo virkam ovde u nadi da ce krenuti neka zustra rasorava da mi ubije vreme :lol:
Al slabo nesto danas, nema izgleda tab inspiraciju

Ih, mrzi me da radim, pa malo ps a malo virkam ovde u nadi da ce krenuti neka zustra rasorava da mi ubije vreme :lol:
Al slabo nesto danas, nema izgleda tab inspiraciju
Gdje god da radis,to ti je tako.Cuti i trpi i radi.Ako budes ispravljala krive Drine mozes samo sebi nastetiti.Klijenti,stranke,pacijenti,ovi,oni...uvijek ce te neko nervirati i nece postovati dogovoreno.Ali ako od njega imas vise koristi,nego stete,moras sve pregurati.
U tvom slucaju ja se ne bih nervirala ako neko kasni.Nije tvoj problem vec tvog sefa ili gazde.A vjeruj da on itekako zna zasto trpi nesto ili nekog,ako vec trpi.

Gdje god da radis,to ti je tako.Cuti i trpi i radi.Ako budes ispravljala krive Drine mozes samo sebi nastetiti.Klijenti,stranke,pacijenti,ovi,oni...uvijek ce te neko nervirati i nece postovati dogovoreno.Ali ako od njega imas vise koristi,nego stete,moras sve pregurati.
U tvom slucaju ja se ne bih nervirala ako neko kasni.Nije tvoj problem vec tvog sefa ili gazde.A vjeruj da on itekako zna zasto trpi nesto ili nekog,ako vec trpi.
Svaka ti ka njegoseva
Ne nervira me, fascinira me

Stoka je uzela u meku pojacani obrok i prezdrala se, sad cu dumrem :aha:
I sad kao radi majcin sine
Najradije bih spustila glavu na sto
Nego ne znam oce li onaj vestac da bane pa da me zatekne u sred sieste
Ne moze vise ni posteni zabusant da spava u radno vreme :roll:

Hbt sreca pa nisam svoj gazda, tacno bih se dovela do bankrota posle mesec dana spavanja na poslu :lol:

Zaboravih da vam reknem
Isli na veganske kolace onomad u ns
Nemoj neko da je mislio da je moja ideja, boze me prosti...
Elem, jedva smo i zmaj i ja ono progutali, ajde iz kurtoazije da ne uvredimo domacina
Al smo zato slatko posle ogovarali vegance, kad smo ih se resili, hebo ih otac lude, ko bre normalan ono jede :malav:

Zaboravih da vam reknem
Isli na veganske kolace onomad u ns
Nemoj neko da je mislio da je moja ideja, boze me prosti...
Elem, jedva smo i zmaj i ja ono progutali, ajde iz kurtoazije da ne uvredimo domacina
Al smo zato slatko posle ogovarali vegance, kad smo ih se resili, hebo ih otac lude, ko bre normalan ono jede :malav:
naučnici otkrili da biljke plaču
veganci na aparatima

Noge su mi otpale, tabanala 25000 koraka danas :sad2:
Laku noć, valja se vracati kući sutra :aha:

Prilozi

• IMG-20230408-WA0013.jpg
    IMG-20230408-WA0013.jpg
    208,1 KB · Pregleda: 53
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back