CasopisMa sta vam je ta prakticna zena
Pre neki dan sam fotkala neku glumicu radi kao tu prakticnu zenu
To serija neka???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CasopisMa sta vam je ta prakticna zena
Pre neki dan sam fotkala neku glumicu radi kao tu prakticnu zenu
To serija neka???
Eno ga vratio se kuci
Zvonio sismisu, ja bila na poslu, da se zahvali i izvini na neprijatnostima
Kapiram da cim su ga pustili nisu nasli nista strasno... Valjda
Ili ih puste i dok je proces?? Ne znam da li za njih vazi nevin dok se ne dokaze suprotno...?
E pa to me zanima.... Moguce da je pusten a da ce biti procesAko ne nađu ništa optužujuće, moraju da ih puste. Mada onaj moj kolega je pušten da se brani sa slobode.

Ko ce ga znatiА може бити свашта...
Мени је друг који је асистент на факултету причао за једног колегу ког исто знам шта је све претраживао, да се крстиш. А није ни брисао. Није за децу и то али опет не личи на њега. Тако сав смотан, смеран...
Има онај филм баш о педофилу, професор, има жену и дете... Када је девојчицу постепено навлачио. Прво је коју годину старији. Па призна као да је на факсу. Па се пред њу појави он од 40-ак година. И када је она пала у очај што не може бити са њим, патила... а освестила се тек када је схватила да није једина. Како се зове?
Писала сам недавно и о књизи ”Пристајање”, исповест. Свега има на овом лудом свету.

Да... Када кажу да је грех само лоша мисао. Али већина нас то не би ни пожелела што нам на тренутак бљесне у глави.Svašta nama prođe kroz glavu ali je od tog momenta do realizacije dugačak put.
Ljudi imaju svakakve afinitete ali ih, uglavnom, drže na uzdi.
Uvijek je pozdravljao u prolazu.Prema rečima prve komšinice, ime poznato redakciji, pseudonim Šišmiš, važio je za mirnog i povučenog čoveka lepih manira.
I poklanjao komšinicama karanfile za 8. martUvijek je pozdravljao u prolazu.
Skoro sam gledala dokumentarac, neki neurolog bavi se istrazivanjima pedofilijeSvašta nama prođe kroz glavu ali je od tog momenta do realizacije dugačak put.
Ljudi imaju svakakve afinitete ali ih, uglavnom, drže na uzdi.
pa postoji nestoSkoro sam gledala dokumentarac, neki neurolog bavi se istrazivanjima pedofilije
Naso je da je kod njih u mozgu nastala promena jos u prenetalnoj fazi, jednostavno su rodjeni tako
Nesto kod njih u mozgu izazia gresku da kad vide dete, ne osete onu roditeljsku ljubav, nego seksualnu, kao kad mi "normalni" gledamo nekoga ko nam se svidja, njima se ista reakcija desava na decu
Nema tu pomoci
On predlaze da drustvo treba da shvati da treba da se menja tretman prema njima, jer sto ih vise satanizujes to je gora situacija.
Oni ne mogu da odu kod dr i kazu ej imam problem, seksualno me uzbudjuju deca, ajde pomagaj. Dobijaju tretman prestulnika, i kaze naravno da ce onda u tajnosti da prave srranja
Kaze treba drustvo i medicina da ih prihvati kao bolesnog coveka kome treba pomoc u resavanju svoje bolesti, tj u ovom slucaju da se drzi pod kontrolom. Ok uzbudjuju te deca ok ajde da uradimo nesto da te drzimo u tom stadijumu samo platonskih pobuda, da ne predje u zlodela
Ima logike ovo sto on kaze, ali kojim sredstvima da ti drzis njih pod kontrolom, i koliko da im dozvolis, a gde da povuces liniju i kazes ok do ovde mozes ali dalje ne... Kako odrediti norme
Pri tom svi smo mi u fazonu treba ih pobiti sve i cao, i ok, oni jesu potencijalna pretnja, i normalno je da se ljudi plase i reaguju burno na njih, ali ako ih stavis u situaciju da cemo ih drakonski kazniti, ubiti, i sl, samo ih podstices da se oni kriju jos vise i ko zna na koje nacine ispoljavaju svoje devijacije
Zajebana situacija
Није ни њима лако, то стоји. Али проблем је проблем и све док угрожава неког недужног мора да се изопшти.Skoro sam gledala dokumentarac, neki neurolog bavi se istrazivanjima pedofilije
Naso je da je kod njih u mozgu nastala promena jos u prenetalnoj fazi, jednostavno su rodjeni tako
Nesto kod njih u mozgu izazia gresku da kad vide dete, ne osete onu roditeljsku ljubav, nego seksualnu, kao kad mi "normalni" gledamo nekoga ko nam se svidja, njima se ista reakcija desava na decu
Nema tu pomoci
On predlaze da drustvo treba da shvati da treba da se menja tretman prema njima, jer sto ih vise satanizujes to je gora situacija.
Oni ne mogu da odu kod dr i kazu ej imam problem, seksualno me uzbudjuju deca, ajde pomagaj. Dobijaju tretman prestulnika, i kaze naravno da ce onda u tajnosti da prave srranja
Kaze treba drustvo i medicina da ih prihvati kao bolesnog coveka kome treba pomoc u resavanju svoje bolesti, tj u ovom slucaju da se drzi pod kontrolom. Ok uzbudjuju te deca ok ajde da uradimo nesto da te drzimo u tom stadijumu samo platonskih pobuda, da ne predje u zlodela
Ima logike ovo sto on kaze, ali kojim sredstvima da ti drzis njih pod kontrolom, i koliko da im dozvolis, a gde da povuces liniju i kazes ok do ovde mozes ali dalje ne... Kako odrediti norme
Pri tom svi smo mi u fazonu treba ih pobiti sve i cao, i ok, oni jesu potencijalna pretnja, i normalno je da se ljudi plase i reaguju burno na njih, ali ako ih stavis u situaciju da cemo ih drakonski kazniti, ubiti, i sl, samo ih podstices da se oni kriju jos vise i ko zna na koje nacine ispoljavaju svoje devijacije
Zajebana situacija
Vidi sad to. Kao da im traže opravdanje.Skoro sam gledala dokumentarac, neki neurolog bavi se istrazivanjima pedofilije
Nema tu pomoci
Zajebana situacija
Nije opravdanjeVidi sad to. Kao da im traže opravdanje.
Ne vredi nista kastracija, on i dalje moze da otme, i dalje moze da seruje materijale online... I sve ostale divnoce izopacenih umova... I dalje moze da nanese velike stete zrtvamapa postoji nesto
hemijska kastracija ili regularna, al to te ne oslobadja pobuda
+ imaju tendenciju da se umreze i "druze"
tako da ih je ipak najsigurnije roknuti
Opasno brkate pojam opravdavanje i objasnjavanje zasto je nesto tako kako jeДиже ми се и коса на глави правдањем злодела траумама из прошлости. Немој судити, не знаш шта је неко преживео, бла, бла- трућ!
Преживе и неки други исто па не испадну сви монструми.
Pa meni nikavo objašnjenje ne pomaže da ih manje prezirem. Možda je i taj koji je objasnio od te sorteOpasno brkate pojam opravdavanje i objasnjavanje zasto je nesto tako kako je
Nije poenta da ti obajsnjene njihovog postojanja smanji prezirPa meni nikavo objašnjenje ne pomaže da ih manje prezirem. Možda je i taj koji je objasnio od te sorte

, pet dana nedeljno, 4.5 sata dnevno