Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
s druge strane gradaako misliš na tučepe i da me vozite u ogromnom vozilu mogu da razmislim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
s druge strane gradaako misliš na tučepe i da me vozite u ogromnom vozilu mogu da razmislim
ima kod strica![]()
Na to racunam potajno jer jos ne znam nista oko odmora tacno kada cu moci da uzmem i ne smemo kod a da rezervisemo : (ima kod strica![]()
mozda je ton film?pih film![]()
Ne ne dolazimo ili za vikend ili ja posle posla neki dan! A mozemo i da se vidimo posle posla, ja sam cele nedelje slobodna, ne zurim kuci i to tako da mogu kad god!ponijet cu vam ja onaj sir![]()
Eno ga vratio se kucie, Mexe, juče sam čitala šta si pisala za komšiju, a danas perifernim sluhom sam zakačila vesti i čula da je bila neka masovnija hajka na pedofile
naci ce seNa to racunam potajno jer jos ne znam nista oko odmora tacno kada cu moci da uzmem i ne smemo kod a da rezervisemo : (
ne mozes za vikendNe ne dolazimo ili za vikend ili ja posle posla neki dan! A mozemo i da se vidimo posle posla, ja sam cele nedelje slobodna, ne zurim kuci i to tako da mogu kad god!
Pa ne i posle sto ne uzmes sir a kad god hocu da uzmem vi ne mozete!ne mozes za vikend
mi odosmo u shumsku republiku <3 po slaninu i kobasice
znaci nakon vikenda![]()
koji? u potrazi sam za dobrim filmovima.Napekla sendvice tople
Imam i kokice
Pa da gledamo film neki nas dvoje
pa zato sto valjda oces i podjekoju kobasicu te malo slaninePa ne i posle sto ne uzmes sir a kad god hocu da uzmem vi ne mozete!
Onda u toku nedelje, ok

I mama bi sineAhahaha hocu kobasice, slaninu imamo al sir i kobasice![]()

jeli bi i luka al pasce klijenti u nesvest kad dodju 
a sto ne jedes kod kuce?Ja juce kupula slanine, sira i baget pa smo se ubili u firmijeli bi i luka al pasce klijenti u nesvest kad dodju
![]()

mačka joj otmea sto ne jedes kod kuce?![]()
Vise sam u firmi nego kucia sto ne jedes kod kuce?![]()

Tesko srpsko jezikonego kod kuce![]()
wuhuuuuuuuu baticeeeeenego kod kuce![]()
zato pas smaze slaninicu u sekundiSad ja zamisljam cici koja otima komadinu slanine i nosi je u nepoznatom pravcu
A ona lujka ne bi jela slaninu da je zadnje, samo me pogleda u fazonu "ti ces TO da jedes"
a, sta kazes.wuhuuuuuuuu baticeeeee