Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mi prolazimo sa bosanskim tablicama, a blize nam je nego grcka, 3-4 sata voznje :))
Plus pričamo ijekavski, pa ne upadamo u oči.
Mada, ja stvarno nikad nisam imala neku neprijatnost u Hr na moru niti sam vidjela da se nekom drugom desilo, a čula sam mnoge koji na plaži pričaju ekavski. Hrvatska i Grčka su ljepše od Turske, ali i mnogo skuplje ako ti treba hotelski smještaj ili all inclusive.

Ма то је све ствар афинитета.
Неки људи признају само топло море, бирају искључиво песак и то што ситнији... Мислим да је то заправо избор већине.
Хвала Богу па има за све по нешто :)

Plus pričamo ijekavski, pa ne upadamo u oči.
Mada, ja stvarno nikad nisam imala neku neprijatnost u Hr na moru niti sam vidjela da se nekom drugom desilo, a čula sam mnoge koji na plaži pričaju ekavski. Hrvatska i Grčka su ljepše od Turske, ali i mnogo skuplje ako ti treba hotelski smještaj ili all inclusive.
svakako je skuplje..ali i bolje, pogotovo jer se moze obici dosta plaza

Ма то је све ствар афинитета.
Неки људи признају само топло море, бирају искључиво песак и то што ситнији... Мислим да је то заправо избор већине.
Хвала Богу па има за све по нешто :)
i ja sam medju njima :prstic:
i jos kad sitan pesak polako ulazi u vodu, da nema onog sljunkica u vodi pa topao od sunca..ma milina da tabanas :D

i ja sam medju njima :prstic:
i jos kad sitan pesak polako ulazi u vodu, da nema onog sljunkica u vodi pa topao od sunca..ma milina da tabanas :D
Па да :) Уживаш :heart:
Ја се грозим врућине, још ако ми се песак увуче и залепи по телу... ОК туширање, али волим слана а чиста на рано јутарње или касно поподневно сунце. То је мој ужитак :)

Ni ja nisam bila na Maldivima, ali bih voljela.

Nego, jesam bila u Riu na Kopakabani i razočarala sam se. Mnogo ljepše sam to zamišljala, a ono voda mnogo hladnija nego što sam očekivala, talasi jaki tako da sam samo držala kupaći da ne ode.

Meni se više sviđaju plaže od sitnog šljunka, a da je pijesak u moru kad ulaziš. Ovako se pijesak samo lijepi za tebe. I u Hr mi se sviđa što ima mnogo plaža s drvećem okolo, pa imaš prirodan hlad.

Ovo je iz Hr i to se meni sviđa, plaže s puno drveća okolo.
Hr.jpg

Па да :) Уживаш :heart:
Ја се грозим врућине, још ако ми се песак увуче и залепи по телу... ОК туширање, али волим слана а чиста на рано јутарње или касно поподневно сунце. То је мој ужитак :)
ja sam ipak rak u horoskopu..volim toplo :D

Ni ja nisam bila na Maldivima, ali bih voljela.

Nego, jesam bila u Riu na Kopakabani i razočarala sam se. Mnogo ljepše sam to zamišljala, a ono voda mnogo hladnija nego što sam očekivala, talasi jaki tako da sam samo držala kupaći da ne ode.

Meni se više sviđaju plaže od sitnog šljunka, a da je pijesak u moru kad ulaziš. Ovako se pijesak samo lijepi za tebe. I u Hr mi se sviđa što ima mnogo plaža s drvećem okolo, pa imaš prirodan hlad.

Ovo je iz Hr i to se meni sviđa, plaže s puno drveća okolo.
Pogledajte prilog 1303947
proslo ljeto sam bas obisao lijepih mjesta, aktivan je odmor bio

Prilozi

• 22-20220711_vacation_drone_cro_0031.jpg
    22-20220711_vacation_drone_cro_0031.jpg
    211,6 KB · Pregleda: 29
  • 24-20220702_vacation_cro_0047.jpg
    24-20220702_vacation_cro_0047.jpg
    222,5 KB · Pregleda: 26
  • 29-20220705_vacation_cro_0187.jpg
    29-20220705_vacation_cro_0187.jpg
    237,7 KB · Pregleda: 28
  • 34-20220711_vacation_cro_0483.jpg
    34-20220711_vacation_cro_0483.jpg
    248,2 KB · Pregleda: 28
  • 35-20220711_vacation_drone_cro_0030.jpg
    35-20220711_vacation_drone_cro_0030.jpg
    141,5 KB · Pregleda: 29
  • 40-20220713_vacation_cro_0533.jpg
    40-20220713_vacation_cro_0533.jpg
    210,4 KB · Pregleda: 29
sta znam. za sada jos izbegavam hrvatsku jer je veca sansa da tamo nego u drugim zemljama naletim na ostrascenu boodalu koja ce mi upropastiti odmor..zato jos uvek radije biram grcku ili tursku.
egipat izbegavam zbog ajkula :D
znam da gomila ljudi ide i da su se super proveli, ali znam i za neke kojima su automobili bili izgrebani ili su imali verbalna dobacivanja..ne treba mi to na odmoru.
Svuda moze da ti se desi nesto
Pozar, zemljotres, ajkula, neki manijak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back