86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
На Малдивима нисам и немам жељу, али јесам на плажама које нуде плаво море и бели песак.jel si bila na maldivina pa mozes da uporedis?
Ја то не волим. Волим највише ово што описах.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На Малдивима нисам и немам жељу, али јесам на плажама које нуде плаво море и бели песак.jel si bila na maldivina pa mozes da uporedis?
To je taj glamur

e nisam ni jajel si bila na maldivina pa mozes da uporedis?
))))))))))
)))))))Plus pričamo ijekavski, pa ne upadamo u oči.mi prolazimo sa bosanskim tablicama, a blize nam je nego grcka, 3-4 sata voznje)
nije problem smestaj na kanarskim ostrvima nego prevoz..jel postoji varijanta preko neke low cost kompaniej donde?e nisam ni ja))))))))))
nego ima jeftinih aranzmana za kanarska ostrva odavde, kaze jedan poznanik da je potrosio za 15 dana manje nego za 4 u temisvaru)))))))

svakako je skuplje..ali i bolje, pogotovo jer se moze obici dosta plazaPlus pričamo ijekavski, pa ne upadamo u oči.
Mada, ja stvarno nikad nisam imala neku neprijatnost u Hr na moru niti sam vidjela da se nekom drugom desilo, a čula sam mnoge koji na plaži pričaju ekavski. Hrvatska i Grčka su ljepše od Turske, ali i mnogo skuplje ako ti treba hotelski smještaj ili all inclusive.
e postoji nekih jeftinijih letova, zato ja vec sad gledam, mislio da odem sa malcem prije ljetanije problem smestaj na kanarskim ostrvima nego prevoz..jel postoji varijanta preko neke low cost kompaniej donde?
preskup je prevoz jer ides preko spanije.
i ja sam medju njimaМа то је све ствар афинитета.
Неки људи признају само топло море, бирају искључиво песак и то што ситнији... Мислим да је то заправо избор већине.
Хвала Богу па има за све по нешто![]()
Па даi ja sam medju njima
i jos kad sitan pesak polako ulazi u vodu, da nema onog sljunkica u vodi pa topao od sunca..ma milina da tabanas![]()
Уживаш

ja sam ipak rak u horoskopu..volim toploПа даУживаш
Ја се грозим врућине, још ако ми се песак увуче и залепи по телу... ОК туширање, али волим слана а чиста на рано јутарње или касно поподневно сунце. То је мој ужитак![]()

proslo ljeto sam bas obisao lijepih mjesta, aktivan je odmor bioNi ja nisam bila na Maldivima, ali bih voljela.
Nego, jesam bila u Riu na Kopakabani i razočarala sam se. Mnogo ljepše sam to zamišljala, a ono voda mnogo hladnija nego što sam očekivala, talasi jaki tako da sam samo držala kupaći da ne ode.
Meni se više sviđaju plaže od sitnog šljunka, a da je pijesak u moru kad ulaziš. Ovako se pijesak samo lijepi za tebe. I u Hr mi se sviđa što ima mnogo plaža s drvećem okolo, pa imaš prirodan hlad.
Ovo je iz Hr i to se meni sviđa, plaže s puno drveća okolo.
Pogledajte prilog 1303947

Ada bojana s klincimanego gdje na more ove godine???
menjam virble po kućamaKad smo kod glamura
Crkla mi ves masina, cesma nad kadom curi, sudopera se nakrivila, lavabo puko
Sad moram da zaredjam kupovinu svih tih cudesaplus majstori
Ovako vise ne ide, moracu macku da zaposlim![]()

Stvarno?Dobio je sut kartu
Opet sam samohrana majka macke![]()
mislio da može svaki dan da se penje na trešnjuStvarno?
Nisam znala
Sta je zasro?

Svuda moze da ti se desi nestosta znam. za sada jos izbegavam hrvatsku jer je veca sansa da tamo nego u drugim zemljama naletim na ostrascenu boodalu koja ce mi upropastiti odmor..zato jos uvek radije biram grcku ili tursku.
egipat izbegavam zbog ajkula
znam da gomila ljudi ide i da su se super proveli, ali znam i za neke kojima su automobili bili izgrebani ili su imali verbalna dobacivanja..ne treba mi to na odmoru.
ja se mozda uvalim u makarsku, kupili neki prijatelji od staraca stan, blizu je plaze, pa ako nista barem toNasla za 370 evra 10 dana
Skupili smo za to i sad skupljam za gotivo i dzeparac![]()
))Dolazimoooooja se mozda uvalim u makarsku, kupili neki prijatelji od staraca stan, blizu je plaze, pa ako nista barem to))
kad ste kontali ici?Dolazimooooo