Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Okej, ne kažem da nema razlike, nego da ja ne primećujem.
Inače, sutra treba da mi stigne klima za kuhinju, i majstori da dođu da namontiraju.
Ode i drugi deo moje godišnje ušteđevine, plus januar i februar 2023. :( Trebalo je prvo da kupim klimu i namontiram je, pa koliko para ostane, za to da kupim rernu. Ali, sada sam pametna...:aha:
Dobro bar si se na vreme spasla kad krenu vrućine, mirna si. Ne žali kad je za tvoje bolje.

1677524253736.png

Ja od pola 6 jutros budna
Moj sismis je kao svaka dokona zenetina izletela u hodnik zgrade da vidi sta se to desava u cik zore

A ono inspektori upali kod komsije sve pretrasaju, najvise ih zanimaju kompovi i fotografije, sta skida sta seruje de skladisti...
Sve mu pokupili kompove i hardove pa da provere forenzicari

Reko ovaj je ili jeo g protiv vlasti negde u sajber svetu il je masturbirao na decu
Ovo drugo je

I posto je pametni sismis izasla da vidi sta se desava i zasto maltretiraju naseg finog komsiju, covek kulturan, profesor u srednjoj, inzinjer, samac ceo zivot nit zene nit nikoga, ergo on je fin, sto ga maltretiraju, buni se ona pametna!!!
Ta nema dva neurona u glavi :roll:

On realno kad pogledas uklapa se super u profil tih koje oni traze
Reko cuti jjebem li ti sve ti jjebem ulazi u stan

I onda su nas nacepili da budemo svedoci pretresa, kad se vec budala nacepila.
Pa smo sedele u stanu kod komsije dok oni pretrazuju kompove i trkeljisu mu po stanu traze dokaze :roll:
Mi svedoci pretresa da je sve uradjeno po psu jelte, morale da potpisujemo tamo
Masala!

Al sto je lep inspektor 😍
Sta treba da guglam da dodje da me hapsi :zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back