- Poruka
- 132.032
normalno..brine se za njene koskeJa ne znam kako lunja da shvati ovo pitanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
normalno..brine se za njene koskeJa ne znam kako lunja da shvati ovo pitanje?
Uvijek su naplacivali.Od kako je napravljen.ladno naplacuju 160 kinti prelazak preko pavlovica mosta![]()
ne sjecam se toga uopceUvijek su naplacivali.Od kako je napravljen.
Ali je zato manja guzva,brze stignes.![]()
kako mislis naplacuju oduvek...el to privatni most?Uvijek su naplacivali.Od kako je napravljen.
Ali je zato manja guzva,brze stignes.![]()
Можда концесија?kako mislis naplacuju oduvek...el to privatni most?
nikad culaМожда концесија?
Неко дао паре да се сазида па враћа кроз наплату преласка.
Мост је подигао српски привредник Слободан Павловић. Темељи за изградњу су постављени 1991, а мост је завршен 28. августа 1996. године.[1]

Ево и да видиш како изгледа.nikad cula
msm nije ni da sam prelazila preko tog mosta ikada...a verovatno ni necu nikada![]()
a gde je to uopste?
Мачва-Семберија, ниво Богатића у Мачви.a gde je to uopste?
garant tuda proci necuМачва-Семберија, ниво Богатића.

pristupni put s obe strane triput gori od uzasaМожда концесија?
Мост је подигао српски привредник Слободан Павловић. Темељи за изградњу су постављени 1991, а мост је завршен 28. августа 1996. године.[1]
Што да не?garant tuda proci necu![]()

А јбг, српска посла.pristupni put s obe strane triput gori od uzasa
a ubere se love mozes bruklinski most odrzavat![]()
Prošla si pored kuće gde je rodjena moja majkane sjecam se toga uopce
mada, godinama vec idemo na racu
pa sam vjerojatno zaboravila
a crnjak stvarnoА јбг, српска посла.
Pa,na neki nacin jeste.Napravio ga je Slobodan Pavlovic,a valjda imaju te koncesije ili sta vec,da se odredjeni broj godina naplacuje mostarina.kako mislis naplacuju oduvek...el to privatni most?
Ne znam zasto to mislis.To je fekventan prelaz.Kad god je guzva na Raci,a uglavnom jeste,to je alternativni pravac...A mislim da je cak i blize stici do Bg,nego preko Race.garant tuda proci necu![]()
Nisam primijetila...mada nisam odavno prelazila.pristupni put s obe strane triput gori od uzasa
a ubere se love mozes bruklinski most odrzavat![]()
Tacnije Badovinaca.Мачва-Семберија, ниво Богатића у Мачви.
Gdje prelazis?Na bogazu?Што да не?
И ја сам тако мислила, а онда схватиш да је боље упознати све алтернативне граничне прелазе, у било ком правцу да идеш, него седети на граници 5-6-7-8 сати без тоалета и на Сунцу које пржи.
Скоро сам открила један мали прелаз у Срему.
Нестварно симпатичан.
Али још симпатичнији јер нема никог, а немају ни царину.![]()
Zavrsen je on mnogo ranije od 96-e.Можда концесија?
zato sto ako i idem u BL idem preko Hrvatske...drugde u te krajeve ne idemNe znam zasto to mislis.To je fekventan prelaz.Kad god je guzva na Raci,a uglavnom jeste,to je alternativni pravac...A mislim da je cak i blize stici do Bg,nego preko Race.
I manje su guzve na putu.Jedino sto se placa mostarina,pa mnogi mozda zato izbjegavaju.
Zasto ne ides?zato sto ako i idem u BL idem preko Hrvatske...drugde u te krajeve ne idem