- Poruka
- 11.427
Meni bundeva kad se peče uvek bude vodenasta bez obzira koju uzmem. Na koji način je pečete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na kojoj temperaturi?Samo sam je stavila u rernu. Isecenu na parcad naravno i malo naprskala uljem.
Posle kad se ispece mozes sa njim sta hoces. Slano ili slatko

Ja jedem slanu uz ručak neki ili bez ičega. Nekad isečem na kriške, pa propržim na malo masti, posle malo soli, malo bibera i tako jedem. To mi je brže nego da pečem.Ја мислим да сам једина која соли печену бундеву. Волим да је сува када се испече и благо посољена. Онда ми је јако слична кестену.
А бундевару волим слатку, са пуууно цимета.
Moja deca isto tako, onda se ispostavilo da stariji ipak voli prženu slanu.Ja ne volim bundevu ni u kakvom obliku.![]()
То дође скоро као батат.Moja deca isto tako, onda se ispostavilo da stariji ipak voli prženu slanu.
Fali ti slovo c!![]()
za gurmane obavjest. ovo imate u lidlu ovih dana. ahtung ahtung
znam namerno sam da nekom izazovem plezir da me ispravi : DFali ti slovo c!
jesi videla losaMi smo od juče ujutro bili kod nekih naših na Božiću i dečijem rođusu, bilo nas je i s juga i sa severa, mislim mi smo sa severa, al sam se najobradovala makedoncima <333
Ma hajte molimte pazi kako pisesznam namerno sam da nekom izazovem plezir da me ispravi : D
desimibre ti kako je kako živite

jesi videla losa
Los ima kod mene, mada sam za ovih devet godina videla dva puta mladunce losa, pravog odraslog nisam, video moj muz, kaze da je nevidjena grdosija.Nema ovde losa, al nam jeleni šetu po dvorištu.
Los ima kod mene, mada sam za ovih devet godina videla dva puta mladunce losa, pravog odraslog nisam, video moj muz, kaze da je nevidjena grdosija.
Jeleni svrate ponekad, cesce kojoti i bobcat, tvorovi, rakuni...prosle godine smo imali mece koje se setalo po naselju
Jel nemate tih opasnijih divljih vrsta Lunjo?
A imate i sneska od cega da praviteSnešku izeli šargarepu