limunada
Buduća legenda
- Poruka
 - 39.111

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma,pošalji meni to toplo more, ako ti se ne sviđa.Nista gore za kupanje nego toplo more![]()
Tu postoji ozbiljna fizicka prepreka, vjerovatno vlazne maramice upletene sa kosom i to blokira vertikalu. Ne moze hemija tome nista, bez sajleProbala..
Nista.![]()
E ovo da visi svuda od 15.12. do 15.01.

Mora kad je takva situacija mora lek, nije humano da trpi na suvo, ne moze covek da to istrpi, kamo li zivotinja koja ni ne zna sta je...Ma znam, veceras nek bude neka konjska doza, nek proceni vet jer to je tragedija, msm veca steta je na suvo da gura i za fizicko a posebno za njeno psihicko stanje
Ja ne znam evo vrtela bih na svim televizijama na svkih 5 min raznetu saku ili tako nesto
Od trittico ljudi imaju halucinacije.E ovo da visi svuda od 15.12. do 15.01.
Kad si tu, moze li mali malecki savet
Vet mi je dao da joj dam neki trittico i sinoc sam joj dala 75mg ali i posle 2h ona je lajala i reagovala, tek posle se kao smirila ali uobicajeno…
E sad on kaze da joj dam oko 16h 150mg ( ona ima oko 16kg) i ako ne deluje da joj opet uvece dam jos 75mg
Da nije to previse?
svi ti lekovi mogu da izazovu halucinacije kod ljudiOd trittico ljudi imaju halucinacije.
E ovo da visi svuda od 15.12. do 15.01.
Vet mi je dao da joj dam neki trittico i sinoc sam joj dala 75mg ali i posle 2h ona je lajala i reagovala, tek posle se kao smirila ali uobicajeno…
E sad on kaze da joj dam oko 16h 150mg ( ona ima oko 16kg) i ako ne deluje da joj opet uvece dam jos 75mg
Da nije to previse?
Za kalmvet je kasno, to mi rece i vet, ja sam mislila uspecemo bez lekovaNe znam stvarno, nemam iskustvo sa trazodonom, ali koliko sam videla to je ok doziranje, tih 150mg.
Ne znam, da li ste probali da napravite buku u stanu, da krenete polako već sada i polako da pojačavate kako veče krene da pada a spoljašnja buka da raste?
Znači bukvalno u ponoć da vam trešti muzika, radi usisivač, mikser i fen, da priguši buku od spolja.
Po mom iskustvu, to im mnogo više pomogne od bilo koje medikacije. Druga stvar su kalmvet i ostali pripravci koji kreću sa postepenim povećanjem nivoa serotonina, ali njih moraš krenuti bar 2 nedelje pred početak sezone.
Ja koristim dva programa. Nista drugo ne pipamtrenutno pregovaram s ves masinom o detaljima nekog programa za pranje
stavicu i zmua u cc...
super pere, al je ful komplicirana![]()
Dala sam mu neke mrvice od biskvita,ali nije odusevljen.Pirgavi, daj mi nešto da klopa, mlad je.
Pravim sarme!
Joj, bre... bre...pas...lov...puška...pucanj... Potraga, naoružana policija...obuka...U Subotici dele besplatne homeopatske lekove za kućne ljubimce za smirivanje zbog petardi.
Znam da pitas nju ona ce ti reci strucno, a ja iz iskustva, nije puno ne brini, tritiko je takav antidepresiv da moze to da se to izvede sa njim jednokratnoE ovo da visi svuda od 15.12. do 15.01.
Da nije to previse?
Žito ili tako nešto sitno.Dala sam mu neke mrvice od biskvita,ali nije odusevljen.
Najgore,sto ne mogu da otvorim prozor da mu bacim mrvice,hoce da uleti,a to vec ne bi bilo pozeljno.
Ali je baš neobičan,nimalo plašljiv.

Na stalku je nevidljiva jelkaJa s' izvinjavam, je l ovo neka levitirajuća jelka...stalak je pored..
27 kom :i cm lol
Sve mi malo, na babu...
 bio do zemunaEvo apdejta, kod ilije kuci je auto, rastavljen i upravo ga radi...