Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam ja ne znam nikog ko toliko vodi racuna o higijeni dece kao mi
Ja sam u becu stalno vidjala po metrou decu kako se drze za onu sipku pa onda tom istom rukom jedu cokoladu pa olizu prste

U Oslu na aerodromu, mama sedi na podu, beba pored nje puzi (nekih 7-8m), možda malo liže pod al svakako glođe ruku kojom se oslanja.
I spadaju među najdugovečnije nacije.

Ovi ovde naši su pravi vikinzi, čeličenje od malih nogu, u vrtiću i školu se ne ide 24h posle temperature i 48h posle stomačnog. Boginje ostaju kući dok se ne osuše, čim se zadnja osuši vraćaju se u kolektiv.
Na -10 oni su u vunenim džemperima napolju, kakva jakna, to im je samo kad idu do banke malo da se udide.

U Oslu na aerodromu, mama sedi na podu, beba pored nje puzi (nekih 7-8m), možda malo liže pod al svakako glođe ruku kojom se oslanja.

Ovi ovde naši su pravi vikinzi, čeličenje od malih nogu, u vrtiću i školu se ne ide 24h posle temperature i 48h posle stomačnog. Boginje ostaju kući dok se ne osuše, čim se zadnja osuši vraćaju se u kolektiv.
Na -10 oni su u vunenim džemperima napolju, kakva jakna, to im je samo kad idu do banke malo da se udide.
znaci ne treba mi jakna
kad ti krenem licno dostavit one ljesnjake? 😄

Sve sam to videla u serijana njihovim : ))
Ne znam meni je to sve ok sasvim, kapiram da je jedno kada se rodis tamo a drugo kada dodjes tamo sa vec formiranim navikama dakako ali ta rasterecenost cak i za takve stvari je zlata vredna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back