Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
ahaTa toplana je 'ugašena' pre više godina i radi 'samo' za toplu vodu.
A odavno smo spojeni na NBgd.
Tako su nam rekli.
Ali...
pa mozda su je opet pokrenuli jerje situacija
dobra samo na papiru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahaTa toplana je 'ugašena' pre više godina i radi 'samo' za toplu vodu.
A odavno smo spojeni na NBgd.
Tako su nam rekli.
Ali...
Ja sam danas bacila kofer, star oko deceniju,nakon sto me je juce izndrndao...te se prevrce,te tockici zapinju...E,rekoh...neces vise,dosta je bilo i tebe...nemam pojma
tako mi doslo
godinama vec nosim samo kapute i soft shell jakne za prelazni period
imala sam jednu onako...ciro blazevic 2000 model, al sam je bacila nakon 20 godina nosenja![]()
Nije losa,ako nije teska.ovu sam uzela
bukvalno taj model
i za divno cudo brojevi su normalni pa stanem u 42
stajem i u 40, al su mi rukavi prekratki
Pogledajte prilog 1273796
meni bilo zao da bacim tu jaknuJa sam danas bacila kofer, star oko deceniju,nakon sto me je juce izndrndao...te se prevrce,te tockici zapinju...E,rekoh...neces vise,dosta je bilo i tebe...![]()
pa meni nijeNije losa,ako nije teska.
I topla...kao vreca za spavanje,ususkas se od glave do pete.pa meni nije
nemam pojma
svidja mi se sto se ne sjaji
i sto je mekana
i sto je ziper dupli pa ne moras skakutat okolo ko gusjenicaI topla...kao vreca za spavanje,ususkas se od glave do pete.
ovo je superdry, al na nekom snizenjuI topla...kao vreca za spavanje,ususkas se od glave do pete.
Nisam vidjela kod nas takve modele.
Ja imam neku punjenu perjem...od kad sam je oprala,ostale neke fleke od pranja.Ne vide se mnogo,ali ja ih vidim.ovo je superdry, al na nekom snizenju
vjerojatno ima samo nisi zagledala
probala sam i jednu slicnu neke domace konfekcije, al nije ni priblizno topla i sjaji se
cijena je ista
i jednu irene grahovac
kroj je lijep, al mi se ne svidja ni materijal ni to sto je ista i na nalicju iako nije kao sa dva lica
doduse, ja ni to ne volim
nekako mi klizavo
preferiram postavu
i ne vrijedi mi 23 iljade jakna od takvog materijala![]()
ne kupujem ja nista s perjemJa imam neku punjenu perjem...od kad sam je oprala,ostale neke fleke od pranja.Ne vide se mnogo,ali ja ih vidim.
Baš sam pogledala ovo, vidim Bg oko 150-200, ukucam Dublin, u centru oko 20, kod mene oko 30, ukucam onda Banja Luka, prvo izlazi Lauš (dio BL) i 532! Ako se žalite da je u BL loše onda tek mogu da zamislim šta je ovo na Laušu...
Ja hoću sebi da kupim štepanu jaknu, ali ne tako dugačku kao što je ova na slici. Ja bih da mi bude iznad kolena.
Ja volim perjane jakne, jer mi je u njima najtoplije. Ali sada ne bih perjanu, imam mont kojoj je 26 godina, a izgleda odlično.
Ako je još aktivan C&A možeš naći tu dužinu. Ja sam je jedva našla jer su skoro sve do gležnjeva, meni je ta dužina nezgodna za prevoz.Ja hoću sebi da kupim štepanu jaknu, ali ne tako dugačku kao što je ova na slici. Ja bih da mi bude iznad kolena.
Ja volim perjane jakne, jer mi je u njima najtoplije. Ali sada ne bih perjanu, imam mont kojoj je 26 godina, a izgleda odlično.
Hde si kupila tu tvoju jaknune kupujem ja nista s perjem
caca je alergican pa mi ostala navika da to izbjegavam iako nema razloga zapravo
beosportHde si kupila tu tvoju jaknu
ja sam uzela 42Bas je lepa.
Koja je to velicina
Ma pitam onako , za sledecu godinu ako budem kupovala, ja to online kad mozeja sam uzela 42
probala sam i 40
sirina i ramena ok, al rukavi mi prekratki
mislim da bi tebi bila ok i 40
ti si par cm niza od mene
Ma pitam onako , za sledecu godinu ako budem kupovala, ja to online kad moze