Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Došli sa neke slave i pošto je mm malo popio, vozila sam ja njegov auto što baš i ne volemo oboje.
Zove me sin sa nepoznatog broja i pokušava da mi objasni da mu auto radi a nema ključeve ni od auta ni od stana (a živi na desetak km od nas)
Au brate, reko, šta si ti pio. Kad ono... Nije ništa pio, krenuo kod prijatelja a auto ispred zgrade se malo zaledio pa ne može da uđe u njega. Otvorio gepek i ušao, upalio ga, uključio grejanje i pošto ni iznutra nije mogao da otvori vrata izašao kroz gepek i ZATVORIO ga 🤣
A naravno u kolima ostavio i ključeve od stana i dokumenta i telefon...
Mi inače imamo ključeve od svih njegovih stvari kao i on od naših, što se prvi put ispostavilo kao korisno.
Vozim prema njemu i svo vreme se smejem. On stoji ispred upaljenog auta i smrzava se, kaže "znao sam da ćeš se smejati"... Pa ne, plakaću... 🤣🤣🤣 Ali od smeha.

Земун вечерас:

IMG_20221221_213851.jpg
IMG_20221221_213838.jpg
IMG_20221221_213814.jpg

Ширите ово.
Пролетос су и у току дана.
Кад смо ставили на мреже, 'опаметили су се' и раде ноћу.
Данима се питам одакле ми толико црне прашине у кући!
Сад сам сазнала.

a ne znam za tu toplanu kako radi
ova kod delte je mislim na gas i dim je bijele boje skoro
mada, mislim da vecinom i rade na razlicita goriva
e, sad hvalisanje i realnost :(
Naša ima dva dimnjaka.
Na jedan ide beli gas, a na drugi crni.
Beli se ne vidi jer je crni načisto izdominirao.
Ali potpuno mi je fascinantan crni dim koji je poslednje spratove zgrade ukoso načisto 'zagrlio'.
Da li ti ljudi vide kroz prozor šta se dešava na par desetina metara vazdušnom linijom. :confused:

Naša ima dva dimnjaka.
Na jedan ide beli gas, a na drugi crni.
Beli se ne vidi jer je crni načisto izdominirao.
Ali potpuno mi je fascinantan crni dim koji je poslednje spratove zgrade ukoso načisto 'zagrlio'.
Da li ti ljudi vide kroz prozor šta se dešava na par desetina metara vazdušnom linijom. :confused:
loze sta imaju ili je to onaj momenat kad kao proradi kotao, al se filteri jos ne ukljuce
nemam pojma, nagadjam
al svakako je njesra zivit kraj toplane
sta god se lozilo : (((

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back