Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, juče ti gledam film i usred scene neke meni crn ekran i pitanje: el dozvoljavate da se MacBook upari sa Vašim uređajem? Es lood...
Pazite, nije to nikakva frka, svi smo upareni svuda, al baš da mu ja sam tako da da me pita... reko klik- ne dozvoljavam...

Ja uopšte nisam zadovoljan ovim novofrizerima.
A imam baš divnu kosu za rad, znači može da radi šta oče i on mi ostavi neke dronjke..jer se vidi zbog toga što mi brzo raste kosa.
Dođe mi da odem kod brata, ima mašinica pa nek dere...
Tako da te skroz razumem. Kako ti je.
Prezivela sam :pop:
Ja sam pocela da pokazujem fotku sa neta i kazem ocu to, ni to ne pomaze uvek, cesto i tad omanu
Ova danas je priblizno ubola

Ima u Subotici hotel Galerija, veliki, sa ogromnim holom čija je visina tridesetak m, sve lepo ustakljeno.
Taj hotel neko vreme ne radi ali hol povremeno služi za neka gradska okupljanja i tu je danas bila neka mala manifestacija.
A u tom holu pedesetak žardinjera sa cvećem koje je podivljalo. Kao u džunglama.
Naravno da sam pokupila pelcere i to kao da su žardinjere plakale da uzmem još kako su pretrpane.
Kažu da se ukradeno cveće najbolje primi, videćemo,. Spatifilum za sad lepo izgleda u novoj saksiji.

20221218_153551.jpg

Sinoc bila na proslavi sa uskoro bivsom firmom
Popila dve case vina i jos uvek ne mogu da dodjem sebi
Msm totalno ali totalno sam ispala iz stosa
I nije do vina nego do kasnog leganja i djuskanja i dranja i dima i evo ceo dan mi propade jer se oporavljam kao njanja neka
Tako i ja isto.
Bas sam van forme. I zato i izbegavam i da pijem i da izlazim

Sinoc bila na proslavi sa uskoro bivsom firmom
Popila dve case vina i jos uvek ne mogu da dodjem sebi
Msm totalno ali totalno sam ispala iz stosa
I nije do vina nego do kasnog leganja i djuskanja i dranja i dima i evo ceo dan mi propade jer se oporavljam kao njanja neka
ja sam to u petak prezivila jedva
u cvijetu starosti sam ocigledno 😄

ja bi vrv zaspala
sto bi dovelo do ozbiljnih posljedica u danasnjoj eri jutjuba i tiktoka 😄
Ја редовно заспим у биоскопу, увече. Зато и избегавамо да идем. А у позоришту никад.

Последњи пут сам ишла сама, гледала документарац о манастиру на Светој гори. Било ранo око 5, па нисам. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back