Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
За пролив чај од листа дуње. Моментално стаје. А има и леп мирис.
Drugarica je imala stomacne probleme od nervoze. Zivele smo zajedno i pred ispit je cekam po pola sata, ne smije da napusti stan.
I tad je cula za smjesu mljevene kafe i secera. Po kasicica se izmijesa i pojede. Probala i ja i djeluje.

Drugarica je imala stomacne probleme od nervoze. Zivele smo zajedno i pred ispit je cekam po pola sata, ne smije da napusti stan.
I tad je cula za smjesu mljevene kafe i secera. Po kasicica se izmijesa i pojede. Probala i ja i djeluje.
Ја сам чула за кафу и ракију. Да се пресна кафа помеша са ракијом.
Чудно, скувана обично протера, а свежа стеже.

Држ се ти маме и далеко ћеш догурати :mrgreen:
Sad mi iskocilo ovo i odmah sam te se setila

FB_IMG_1670544188067.jpg

Slava nam danas :aha: tj gospodinu i njegovima
Ja uzela slobodno, kad vec po zakonu moze, nikad nisam, ne slavim ja licno slave, logicno, reko a sto da budem budala kad imam tu mogucnost, aj da uzmem ko ih sisa :manikir:
Da cu da se naspavam necu, da cu da odmorim necu, al nema veze jescu sarme i pecenje pa ce to da utesi dusu moju napacenu 😋
neverovatna koincidencija baš oko podne prolazim tamo kod vas nekim poslom aj spakuj malo da jedem pa mi baci sa terase plata mi kasni

Убеђујем малог колегу да упише факс.
Пиленце, 20 година. У кратком року изгубио и тату и маму :( Само годину старији од мог детета па дам себи за право да посаветујем.
А паметан и пресладак.
Размислиће :heart:

Uf nije mi dobro ali uopste, lomi me celo vece bas, tacno osecam temp kako stize, grlo me boli 🥴
Tresni ono moje: sok od jednog limuna sa kesicom bibera. Od ekspanzije korone, kad god osetim da me gerbucka grlo i sl., samo to pijem.

Razmišljam kakve džepove da instaliram na trikotažni komplet koji sam sašila... a i da li da kupim dosta takvog materijala. Mnogo je zahvalan za krojenje i šivenje... Džemperi, rolke, haljine, suknje, trake za kosu/uši, trenerke... Čitav zimski asortiman! Woaaaah... Zaljubila sam se u tu vrstu materijala.

Tresni ono moje: sok od jednog limuna sa kesicom bibera. Od ekspanzije korone, kad god osetim da me gerbucka grlo i sl., samo to pijem.

Razmišljam kakve džepove da instaliram na trikotažni komplet koji sam sašila... a i da li da kupim dosta takvog materijala. Mnogo je zahvalan za krojenje i šivenje... Džemperi, rolke, haljine, suknje, trake za kosu/uši, trenerke... Čitav zimski asortiman! Woaaaah... Zaljubila sam se u tu vrstu materijala.
Čitavu kesicu bibera? Kako to preživiš?

jerl znaš kako se na japanskom kaže sašij mi sako

Čekam da stane kiša pa da odem do pijace. Valjda će do 11 stati jer se onda već svi pakuju.
A zamislila sam da kupim bundevu za čorbu kakvu donosi neka baba samo subotom. Ili da upalim auto i odem do pijace? Mada, to i nije neka opcija, toliko penzosa dođe kolima tamo da je umetnost naći slobodno mesto i ne posvađati se sa nekim ko parkira na dva, tri mesta sa jednim autom.
U stvari, nije mi jasno kako svi oni, čak i preko 80 godina, uspeju da produže vozačku dozvolu. Subotica je grad starih.

Sava kao botox. Viče - ugušiću se, ja urlam - nećeš, držim mu glavu, vičem DIŠI....
Ono ide i na usta i na nos, samo još na uši da krene...
Prestravljena sam i ja kao i on, ali moram da budem iznad situacije.
To se i meni jednom desilo.I nije uopste bezazleno to povracanje i na usta i na nos.
Ja sam tada otrcala do kupatila,niko nije ni znao sta mi je i sve razmisljam sad cu se ugusiti,a niko nece znati ni gdje sam.Takvo povracanje mi je bilo od antibiotika hemomicina.
Inace,nema mi nista gore od mucnine,povracanje dodje kao olaksanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back