Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
Trebalo bi da je ljubicasta biljcica. Kod mene je zovu podubica.jel to isto sto i iva trava
ona za travaricu?
Iva je zuta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebalo bi da je ljubicasta biljcica. Kod mene je zovu podubica.jel to isto sto i iva trava
ona za travaricu?
Drugarica je imala stomacne probleme od nervoze. Zivele smo zajedno i pred ispit je cekam po pola sata, ne smije da napusti stan.За пролив чај од листа дуње. Моментално стаје. А има и леп мирис.
Ја сам чула за кафу и ракију. Да се пресна кафа помеша са ракијом.Drugarica je imala stomacne probleme od nervoze. Zivele smo zajedno i pred ispit je cekam po pola sata, ne smije da napusti stan.
I tad je cula za smjesu mljevene kafe i secera. Po kasicica se izmijesa i pojede. Probala i ja i djeluje.

Ја сам чула за кафу и ракију. Да се пресна кафа помеша са ракијом.
Чудно, скувана обично протера, а свежа стеже.
valjda jeste ljubicasta biljka tj s ljubicastim cvjetovima, al to znaci da nije istoTrebalo bi da je ljubicasta biljcica. Kod mene je zovu podubica.
Iva je zuta?
Iz iste je porodice, slicne su, ali nije ista biljka.jel to isto sto i iva trava
ona za travaricu?
Sad mi iskocilo ovo i odmah sam te se setilaДрж се ти маме и далеко ћеш догурати![]()
tj gospodinu i njegovima
neverovatna koincidencija baš oko podne prolazim tamo kod vas nekim poslom aj spakuj malo da jedem pa mi baci sa terase plata mi kasniSlava nam danastj gospodinu i njegovima
Ja uzela slobodno, kad vec po zakonu moze, nikad nisam, ne slavim ja licno slave, logicno, reko a sto da budem budala kad imam tu mogucnost, aj da uzmem ko ih sisa
Da cu da se naspavam necu, da cu da odmorim necu, al nema veze jescu sarme i pecenje pa ce to da utesi dusu moju napacenu![]()
Само годину старији од мог детета па дам себи за право да посаветујем.
Ја сам у корона периоду испала најглупља. Сви ишли неколико пута на боловање, а ја здрава, радим. Је.бало ме здравље!

Tresni ono moje: sok od jednog limuna sa kesicom bibera. Od ekspanzije korone, kad god osetim da me gerbucka grlo i sl., samo to pijem.Uf nije mi dobro ali uopste, lomi me celo vece bas, tacno osecam temp kako stize, grlo me boli![]()
Čitavu kesicu bibera? Kako to preživiš?Tresni ono moje: sok od jednog limuna sa kesicom bibera. Od ekspanzije korone, kad god osetim da me gerbucka grlo i sl., samo to pijem.
Razmišljam kakve džepove da instaliram na trikotažni komplet koji sam sašila... a i da li da kupim dosta takvog materijala. Mnogo je zahvalan za krojenje i šivenje... Džemperi, rolke, haljine, suknje, trake za kosu/uši, trenerke... Čitav zimski asortiman! Woaaaah... Zaljubila sam se u tu vrstu materijala.
Nije to ništa strašno, ali bar u mom slučaju deluje odlično, a i brzo.Čitavu kesicu bibera? Kako to preživiš?
jerl znaš kako se na japanskom kaže sašij mi sakoTresni ono moje: sok od jednog limuna sa kesicom bibera. Od ekspanzije korone, kad god osetim da me gerbucka grlo i sl., samo to pijem.
Razmišljam kakve džepove da instaliram na trikotažni komplet koji sam sašila... a i da li da kupim dosta takvog materijala. Mnogo je zahvalan za krojenje i šivenje... Džemperi, rolke, haljine, suknje, trake za kosu/uši, trenerke... Čitav zimski asortiman! Woaaaah... Zaljubila sam se u tu vrstu materijala.
"Saši mi sako?"jerl znaš kako se na japanskom kaže sašij mi sako

To se i meni jednom desilo.I nije uopste bezazleno to povracanje i na usta i na nos.Sava kao botox. Viče - ugušiću se, ja urlam - nećeš, držim mu glavu, vičem DIŠI....
Ono ide i na usta i na nos, samo još na uši da krene...
Prestravljena sam i ja kao i on, ali moram da budem iznad situacije.
Sta je dubcac...neka trava ili?Caj Dubčac za sve stomacne tegobe, i uzlazne i silazne.
Jednom u nekoj nedodjiji kolektivno zapatimo, baba nam caj skuvala, za decu dosta blazi posto je gorak, opor, jak...ali, bukvalno odmah deluje.
Od tad je obavezan u kucnoj apoteci.