Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa dođi, al ozbiljno! Ako vas put nanese i možete da se organizujete, dođite. Samo javite, sutra se i zvanično preseljavamo u kuću, nemamo još uvek krevet za gostinjsku sobu, pa da stignemo da organizujemo.

Taman bih imala par stvarčica da mi poneseš :whistling:
Ako neko bude dolazi bicemo to samo Leja i ja :lol:
Ja jer volim norvesku, leja jer je norveska ostrodlaka pudla :malav:
P.s. vrece za spavanje su mi sasvim ok!

Posle 3 nedelje testiranja, krugova, razgovora - dobih novi posao, bolja plata, bolji uslovi, bolji posao, bolje radno vreme, sve bolje

Dadoh otkaz na starom, imam jos i stari godisnji koji cu koristiti taman pred ng, jeeedva cekam praznike <3
Jos samo sneg da padne ili da me lunja pozove u goste i zivot je lep
Bravo, bravo...
I moj Sava je promenio posao. Isti je posao, lošiji su uslovi i lošija plata, ali stres koji je donosio sa onog posla nema cenu. Ne postoje pare koje bi to mogle da plate.

Umesas pred kraj kesicu vanilinog pudinga

https://www.recepti.com/kuvar/kolaci/13335-sutlijas-sa-pudingom-od-vanile

Tacno fali ona masnoca, viskoznost, koju ima kad se pravi sa klasicnim mlekom, bas je posno sa sojinim, tako da ne preporucujem da muckate sa sojinim, ako ne morate
Pojesce se, ali nisam zadovoljna, moram da nadjem neku bolju alternativu za mleko
a sta je problem s mlijekom?
ako je laktoza ima i bez toga
a ima i kozije koje je regularno bez laktoze

Kad nisam dusu povratila od tog "zbregov"kozjeg mlijeka. 🙂
Uzela jednom za dorucak,kao zdravo da se hranim.🙂
A, inace,pijem domace kozje mlijeko ..doduse svjeze tj.staro jedan dan.Cim stoji malo duze,dan,dva...odmah ima onaj karakteristicni ukus i miris.
Ali to u tetrapaku mi je grozno.
Jeste, kao da ima neku piljevinu ili rastopljeni karton. Pa to nema ni u onim 5.litarkama u Americi..i krave i ko3e...užas, užas mleko, a italijansko je tu negde po užasu...
Još jedan divan, sunčan dan..

Kad nisam dusu povratila od tog "zbregov"kozjeg mlijeka. 🙂
Uzela jednom za dorucak,kao zdravo da se hranim.🙂
A, inace,pijem domace kozje mlijeko ..doduse svjeze tj.staro jedan dan.Cim stoji malo duze,dan,dva...odmah ima onaj karakteristicni ukus i miris.
Ali to u tetrapaku mi je grozno.
nemam pojma, ne pijem ga
moje dijete ga voli
ja sto se koza tice samo sir, kiselo mlijeko i jaretina 😆

Jeste, kao da ima neku piljevinu ili rastopljeni karton. Pa to nema ni u onim 5.litarkama u Americi..i krave i ko3e...užas, užas mleko, a italijansko je tu negde po užasu...
Još jedan divan, sunčan dan..
zapravo je zbregov bilo jedno od boljih mlijeka
doduse, nikad ga ovdje i ne kupujem
boga pitaj sta nama salju

trenutno kupujemo neko sumadijsko u lidlu 4 posto masti i mislim da je najbolje kod nas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back