Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јеси добро?
Планираш ли да идеш код оних твојих лепотица или они долазе?
Nista od toga. Sledeća terapija za 15 dana, ne mogu da se izlazem rizicima vidimo se svakodnevno, živeo video poziv. Moguće da ću ići na jesen, tome bih i mogla sa se nadam, ali sad nikako.

20230710_152556.jpg

Čekam ručak.

Ми правиле колач са малинама...нисмо имали кекс, мрзело нас да идемо до продавнице неких 200м, па испаде онај класични патишпањ са малинама :lol:

Sad će AI da smisli i za to lek.
Da formu , ti upišeš, prebaci u rukopis iz forme text I zdravo, bre, zdravo. Zapravo se vidi kad je sa AI i bez neke teške filozofije. Zaborave da navedu 1000 stvari i svi isto.

e, najbolje, msm na sistem, obrazovanja, trenutno i imaju Izraelci.
Fora je u znanju, a ne i reprodukciji. Jer je reprodukcija kao kad kupite lošu kopiju. Znaju oni šta rade.

Inače, crkao sam, iisceđen sam kao limoonada. Kao extrakt limunovog soka.

Ja sam Čarli Čaplin u Modernim vremenima. Toe jedan vizionarski film. Da.

Sad će AI da smisli i za to lek.
Da formu , ti upišeš, prebaci u rukopis iz forme text I zdravo, bre, zdravo. Zapravo se vidi kad je sa AI i bez neke teške filozofije. Zaborave da navedu 1000 stvari i svi isto.

e, najbolje, msm na sistem, obrazovanja, trenutno i imaju Izraelci.
Fora je u znanju, a ne i reprodukciji. Jer je reprodukcija kao kad kupite lošu kopiju. Znaju oni šta rade.

Inače, crkao sam, iisceđen sam kao limoonada. Kao extrakt limunovog soka.

Ja sam Čarli Čaplin u Modernim vremenima. Toe jedan vizionarski film. Da.
zato se nekad odgovaralo na tabli :D

Hebo te patak, od 11 jutros do sad iznosim djubre i delove namestaja i elemenata iz kuhinje, ne znam gde sam 🥴
Ostalo je jos par velikih komada namestaja da rastavim pa to da se pobaca
I onda veliko ciscenje celog stana
Pa prskanje protiv onih dzgadija
Pa kupovina novih elemenata
Pandrknucu dok sve to obavim

Sretne me komsija vidi kako vukljam daske i kutije u kontejner, kaze jao komsinice pa to je muski posao a ne vi da se mucite, samo sam ga pogledala vestackim osmehom i rekla "nema to kod mene, ja ceo zivot sve sama bez njih"

Mislim se majku li vam "musku" sve mamine sisice, pa ja da sam u zivotu na muskarca bilo sta cekala sad bih drvo postala, supickumaterinu, pustam brkove i idem u feminstkinje :brus:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back