Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
klinac.jpg

Jes moca ne zna kakvi su majstori u servisu
Izmisle ti kvarove, vade dobre delove pa stavljaju lose itd…
Ne daj se moki!
Pa pametan moca iso sam da kupi auto
Kad je ovaj nas majstor otvorio. Kad nam je pokazao nakaradno spojene isecene iskasapljene delove pod haubom, nikome nije bilo dobro
Ali dobro, sredice mu sve to pa ce moca opet da jezdi drumovima :bob:

Моја мама је преминула пре 20 дана. Није издржала.
И ја сам помислила да ми треба стручна помоћ јер неприродно добро функционишем. Али сви реагујемо различито. Ја не испољавам тугу али сам зато имала менструацију 3 пута за мање од месец дана, зуји ми у ушима, имам језив притисак у глави.
Мислим да нам свима треба индивидуални начин да се изборимо и да то морамо сами пронаћи, тешко може ико други да помогне.
Моје саучешће... Шта да се ради, то треба прихватити као део једног процеса који је неминован... Знам да није лако али тако универзум функционише...

Моја мама је преминула пре 20 дана. Није издржала.
И ја сам помислила да ми треба стручна помоћ јер неприродно добро функционишем. Али сви реагујемо различито. Ја не испољавам тугу али сам зато имала менструацију 3 пута за мање од месец дана, зуји ми у ушима, имам језив притисак у глави.
Мислим да нам свима треба индивидуални начин да се изборимо и да то морамо сами пронаћи, тешко може ико други да помогне.

Primi moje saučešće :(

Doso moca na kafu kod gospodina i mene u servis, i sad kako to biva krene prica o automobilima, na kraju balade krenu da mu pregledaju auto i nadju takve kvarove da se siroti moca sad hvata za glavu :fdlan: lepo su ga nasankali kad je kupio to cudo, nastelovali auto za prodaju i cao

Kud si doso u servis na kafu pa jos zapitkujes :rotf: siroma, kapiram da nece doci nikad vise, sto smo se druzili druzili smo se :lol:

Izvini, ali ja sam provalila da je moj auto udaren kada sam išla da ga kupim :lol:
Doduše lik nije ništa budžio, samo umesto da stavi nov hladnjak zavario je stari, i moj auto-mehaničar je nervni slom dobio dok ga nije zamenio :lol:

Može li mi neko reći gde mogu da se prijave nepravilnosti ili da se žalim na Google maps?
Danas sam po toj navigaciji morala da pređem oko 12 km zemljanim putem među njivama.
imas mogucnost biranja puta, verovatno ti je bilo izabrano "najkraci"
sledeci put prvo pogledaj put koji ti je predlozio i promeni ako ide tamo kuda ne zelis.

imas mogucnost biranja puta, verovatno ti je bilo izabrano "najkraci"
sledeci put prvo pogledaj put koji ti je predlozio i promeni ako ide tamo kuda ne zelis.
Jeste
Tu skolu svi bar jednom plate
Tako je nas vodila navigacijs kroz bosnu ili hr
Znaci majko mila, bukvalno planinske staze za koze, kamen se kruni na litici a kad postanes svestan ne mozes nazad
Znaci odsekla sam se

Jeste
Znaci majko mila, bukvalno planinske staze za koze, kamen se kruni na litici a kad postanes svestan ne mozes nazad
Znaci odsekla sam se
bas tako :D
kad sam isao u arandjelovac ja sam kao lokaciju stavio hotel izvor i odjednom me navigacija uputi da skrenem sa glavnog puta..kuku..isao sam nekim puteljkom gde dva automobila ne mogu da prodju jedan pored drugog kroz neko brdo (vec mi je suvozacica pocela da prica da mi tako i treba kad slusam tu gusku.. mislila je na zenski glas navigacije :D) ali odjednom izbijem na neko vikend naselje i 100 metara nize izbijam na kuce i ulice i hop pravo pred hotel izvor
posle sam gledao 5km je bio kraci put nego da sam nastavio glavnim putem do arandjelovca
ali od tog dana vodim racuna kad mi ponudi putanju i analiziram je :D

Izvini, ali ja sam provalila da je moj auto udaren kada sam išla da ga kupim :lol:
Doduše lik nije ništa budžio, samo umesto da stavi nov hladnjak zavario je stari, i moj auto-mehaničar je nervni slom dobio dok ga nije zamenio :lol:
Ovi su ga bas nakaradno seckali i povezivali neke zice
Da je moca iole neko ko se razume i da je cackao po haubi video bi, medjutim em se ne razume em nije cackao :lol:
Ma ti je najbolje da se ide na test voznju do servisa pa izvolte majstore pregledaj, inace uvek se uzme macka u dzaku
Sta ti je, pa ja kad sam bivsem svekru kupila auto,, rekla mu idi sve isproveri ja se ne razumem, on ing u zastavi bio, ne da je kupio nego smo krv propisali posle sa popravkama :lol: a mislis aj razume se to mu posao nece ga zeznuti....
Ma sou...
Sredice mocu ovaj nas majstor da moze lepo da radi, nego mi zao sto su ga nasankali i bacio pare :aha:

Jeste
Znaci odsekla sam se
Nas je tako letos popela na cigotu, na zlatiboru, nekim kozjim putem, jer ona gospodja veli tu je najblize :rotf:
Ja sa tom navigacijom stalno imam svadjanja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back