Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nas je navigacija spustila u Užice, preko ko zna kojih staza od Kosjerića. Posle nas nekim stazama provozala od Žabljaka do Šavnika :sad2:
Jao u uzicu me vodila na neki parking i slepu ulicu kao najkraci put da magistralom prodjes kroz uzice i ides dalje, dakle uopste nije uzice bio cilj :rotf:
Dva kruga smo obrnuli po parkingu jer gospodja kaze tuda da se bude na magistrali :rotf:
Ja se zezam kad se ona oglasi: "evo ti ove svalerke opet te zajebava i govori ti sta da radis :roll: kalastura!"

a jel ti svataš

Nemam pojma, kako koji dan, ja sam od sjaja do očaja 😆
Dosada me ubija i taj moj pokušaj da animiram klinca cele prošle nedelje.
Onda sam malo drugačije organizovala, uvela sam nam 2h škole prepodne, da oboje sedimo i učimo norveški, onda da radimo vežbe, onda napolje u šetnju i igru i dok se vratimo budemo crknuti načisto

Nemam pojma, kako koji dan, ja sam od sjaja do očaja 😆
Dosada me ubija i taj moj pokušaj da animiram klinca cele prošle nedelje.
Onda sam malo drugačije organizovala, uvela sam nam 2h škole prepodne, da oboje sedimo i učimo norveški, onda da radimo vežbe, onda napolje u šetnju i igru i dok se vratimo budemo crknuti načisto
jel si rešila nabavku piva

Ovi su ga bas nakaradno seckali i povezivali neke zice
Da je moca iole neko ko se razume i da je cackao po haubi video bi, medjutim em se ne razume em nije cackao :lol:
Ma ti je najbolje da se ide na test voznju do servisa pa izvolte majstore pregledaj, inace uvek se uzme macka u dzaku
Sta ti je, pa ja kad sam bivsem svekru kupila auto,, rekla mu idi sve isproveri ja se ne razumem, on ing u zastavi bio, ne da je kupio nego smo krv propisali posle sa popravkama :lol: a mislis aj razume se to mu posao nece ga zeznuti....
Ma sou...
Sredice mocu ovaj nas majstor da moze lepo da radi, nego mi zao sto su ga nasankali i bacio pare :aha:

Mi smo otišli kod mehaničara da mu kompjuterski proveri motor, a i vizuelno. Imaš ljudi koji jednostavno svoje automobile ne održavaju, čak i nije prevara u pitanju. Ja menjam ulje na neka 3-4 meseca, svaki put ga majstor detaljno pregleda jer ja baš nabijem kilometražu mesečno. Da mi otkaže u gradu, mogu peške kući, šta da radim na sred auto-puta :lol:

Mi smo otišli kod mehaničara da mu kompjuterski proveri motor, a i vizuelno. Imaš ljudi koji jednostavno svoje automobile ne održavaju, čak i nije prevara u pitanju. Ja menjam ulje na neka 3-4 meseca, svaki put ga majstor detaljno pregleda jer ja baš nabijem kilometražu mesečno. Da mi otkaže u gradu, mogu peške kući, šta da radim na sred auto-puta :lol:
Pa bolje i da stane na autoputu nego u nekoj pripizdini gde nema dometa! Nije loše imati onu karticu za pomoć na putu, amss ili neka druga ima tih privatnih sada... imaš pomoć na putu u slučaju kvara, u zemlji i inostranstvu, besplatan šlep do majstora... to sad već zavisi od paketa koji uplatiš. Ali generalno nije loše to imati naročito ako puno prelaziš a auto je vremešan...

Dada tako treba, na dijagnostiku pa da vidimo...
Tako je i sa mocom pocelo, uzeo gospodin da odradi kompjuterki dijagnostiku... Po sistemu aj kad si vec tu na kafi.... Kad je komp poizbacivao silne greske.. A ni jedna lampica mu ne gori jer su mu isekli kablove bas da ne bi prijavljivalo kvarove :lol:
Sou program

Dada tako treba, na dijagnostiku pa da vidimo...
Tako je i sa mocom pocelo, uzeo gospodin da odradi kompjuterki dijagnostiku... Po sistemu aj kad si vec tu na kafi.... Kad je komp poizbacivao silne greske.. A ni jedna lampica mu ne gori jer su mu isekli kablove bas da ne bi prijavljivalo kvarove :lol:
Sou program

To je neko onda profi uradio. Takve stvari treba znati namestiti.

Ajde :lol:
Meni je u tim situacijama problem cimanje oko šlepanja. U gradu je ipak lakše.
oni ti slepaju..ja sam imao jedno slepanje u proslosti.. nazvao, dosli relativno brzo, stavili auto na slep i odvezli do servisa koji sam zeleo..
odlicno je a nije skupo.. oko 2.500 ti je godisnja clanarina a da platis privatniku slepanje je preko 100 evra i to samo u okviru grada pa ti sad vidi.

a za takve kao ti koji puno putuju po srbiji imaju neke dodatne pakete usluge, idi na njihov sajt i pogledaj.

oni ti slepaju..ja sam imao jedno slepanje u proslosti.. nazvao, dosli relativno brzo, stavili auto na slep i odvezli do servisa koji sam zeleo..
odlicno je a nije skupo.. oko 2.500 ti je godisnja clanarina a da platis privatniku slepanje je preko 100 evra i to samo u okviru grada pa ti sad vidi.

a za takve kao ti koji puno putuju po srbiji imaju neke dodatne pakete usluge, idi na njihov sajt i pogledaj.

Ne, mislila sam da ja šlepam :lol: Tabe, leba ti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back