pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.310
a jel ti svataš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao u uzicu me vodila na neki parking i slepu ulicu kao najkraci put da magistralom prodjes kroz uzice i ides dalje, dakle uopste nije uzice bio ciljNas je navigacija spustila u Užice, preko ko zna kojih staza od Kosjerića. Posle nas nekim stazama provozala od Žabljaka do Šavnika![]()
a jel ti svataš
jel si rešila nabavku pivaNemam pojma, kako koji dan, ja sam od sjaja do očaja
Dosada me ubija i taj moj pokušaj da animiram klinca cele prošle nedelje.
Onda sam malo drugačije organizovala, uvela sam nam 2h škole prepodne, da oboje sedimo i učimo norveški, onda da radimo vežbe, onda napolje u šetnju i igru i dok se vratimo budemo crknuti načisto
Ona pije?jel si rešila nabavku piva
Ovi su ga bas nakaradno seckali i povezivali neke zice
Da je moca iole neko ko se razume i da je cackao po haubi video bi, medjutim em se ne razume em nije cackao
Ma ti je najbolje da se ide na test voznju do servisa pa izvolte majstore pregledaj, inace uvek se uzme macka u dzaku
Sta ti je, pa ja kad sam bivsem svekru kupila auto,, rekla mu idi sve isproveri ja se ne razumem, on ing u zastavi bio, ne da je kupio nego smo krv propisali posle sa popravkamaa mislis aj razume se to mu posao nece ga zeznuti....
Ma sou...
Sredice mocu ovaj nas majstor da moze lepo da radi, nego mi zao sto su ga nasankali i bacio pare![]()
Pa bolje i da stane na autoputu nego u nekoj pripizdini gde nema dometa! Nije loše imati onu karticu za pomoć na putu, amss ili neka druga ima tih privatnih sada... imaš pomoć na putu u slučaju kvara, u zemlji i inostranstvu, besplatan šlep do majstora... to sad već zavisi od paketa koji uplatiš. Ali generalno nije loše to imati naročito ako puno prelaziš a auto je vremešan...Mi smo otišli kod mehaničara da mu kompjuterski proveri motor, a i vizuelno. Imaš ljudi koji jednostavno svoje automobile ne održavaju, čak i nije prevara u pitanju. Ja menjam ulje na neka 3-4 meseca, svaki put ga majstor detaljno pregleda jer ja baš nabijem kilometražu mesečno. Da mi otkaže u gradu, mogu peške kući, šta da radim na sred auto-puta![]()
uplati AMS. Da mi otkaže u gradu, mogu peške kući, šta da radim na sred auto-puta![]()
A pa ima toga i kod nas, ovde u parlamentu vlast kritikuje opoziciju, a na izborima oni koji osvoje 60% optužuju one koji su osvojili 5% da su pokrali izbore... i takoUpravo sam ovo pročitala.
Danas će se u BiH moći vidjeti dva rijetka fenomena:
12:28 Pomračenje Sunca
18:00 Protest vlasti protiv opozicije u Banjaluci
Ovaj prvi je objašnjiv.
Dada tako treba, na dijagnostiku pa da vidimo...Mi smo otišli kod mehaničara da mu kompjuterski proveri motor, a i vizuelno. Imaš ljudi koji jednostavno svoje automobile ne održavaju, čak i nije prevara u pitanju. Ja menjam ulje na neka 3-4 meseca, svaki put ga majstor detaljno pregleda jer ja baš nabijem kilometražu mesečno. Da mi otkaže u gradu, mogu peške kući, šta da radim na sred auto-puta![]()
uplati AMS
Dada tako treba, na dijagnostiku pa da vidimo...
Tako je i sa mocom pocelo, uzeo gospodin da odradi kompjuterki dijagnostiku... Po sistemu aj kad si vec tu na kafi.... Kad je komp poizbacivao silne greske.. A ni jedna lampica mu ne gori jer su mu isekli kablove bas da ne bi prijavljivalo kvarove
Sou program
oni ti slepaju..ja sam imao jedno slepanje u proslosti.. nazvao, dosli relativno brzo, stavili auto na slep i odvezli do servisa koji sam zeleo..Ajde
Meni je u tim situacijama problem cimanje oko šlepanja. U gradu je ipak lakše.
oni ti slepaju..ja sam imao jedno slepanje u proslosti.. nazvao, dosli relativno brzo, stavili auto na slep i odvezli do servisa koji sam zeleo..
odlicno je a nije skupo.. oko 2.500 ti je godisnja clanarina a da platis privatniku slepanje je preko 100 evra i to samo u okviru grada pa ti sad vidi.
a za takve kao ti koji puno putuju po srbiji imaju neke dodatne pakete usluge, idi na njihov sajt i pogledaj.
netačnoslepanje je preko 100 evra i to samo u okviru grada
to je bas povoljno50 evra je od novog merkatora do stare pazove, ne pitajte ne kako znam![]()
pa tako je tab rekoDa znaš da jeste, ja sam očekivala stotku