pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.348
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pametan moca iso sam da kupi autoJes moca ne zna kakvi su majstori u servisu
Izmisle ti kvarove, vade dobre delove pa stavljaju lose itd…
Ne daj se moki!
planiram da nadjem neki dobar film,drama ili triler
Моје саучешће... Шта да се ради, то треба прихватити као део једног процеса који је неминован... Знам да није лако али тако универзум функционише...Моја мама је преминула пре 20 дана. Није издржала.
И ја сам помислила да ми треба стручна помоћ јер неприродно добро функционишем. Али сви реагујемо различито. Ја не испољавам тугу али сам зато имала менструацију 3 пута за мање од месец дана, зуји ми у ушима, имам језив притисак у глави.
Мислим да нам свима треба индивидуални начин да се изборимо и да то морамо сами пронаћи, тешко може ико други да помогне.
Lupam ja, lupaš ti, prolupali smo od ljubavi...Lupam ja, lupam... ko otvoren prozor
Моја мама је преминула пре 20 дана. Није издржала.
И ја сам помислила да ми треба стручна помоћ јер неприродно добро функционишем. Али сви реагујемо различито. Ја не испољавам тугу али сам зато имала менструацију 3 пута за мање од месец дана, зуји ми у ушима, имам језив притисак у глави.
Мислим да нам свима треба индивидуални начин да се изборимо и да то морамо сами пронаћи, тешко може ико други да помогне.
Doso moca na kafu kod gospodina i mene u servis, i sad kako to biva krene prica o automobilima, na kraju balade krenu da mu pregledaju auto i nadju takve kvarove da se siroti moca sad hvata za glavulepo su ga nasankali kad je kupio to cudo, nastelovali auto za prodaju i cao
Kud si doso u servis na kafu pa jos zapitkujessiroma, kapiram da nece doci nikad vise, sto smo se druzili druzili smo se
![]()
nek je sa srećom!Otvorila novu mail adresu pa da vidimo sad sta ce biti.
imas mogucnost biranja puta, verovatno ti je bilo izabrano "najkraci"Može li mi neko reći gde mogu da se prijave nepravilnosti ili da se žalim na Google maps?
Danas sam po toj navigaciji morala da pređem oko 12 km zemljanim putem među njivama.
Jesteimas mogucnost biranja puta, verovatno ti je bilo izabrano "najkraci"
sledeci put prvo pogledaj put koji ti je predlozio i promeni ako ide tamo kuda ne zelis.
bas takoJeste
Tu skolu svi bar jednom plate
Tako je nas vodila navigacijs kroz bosnu ili hr
Znaci majko mila, bukvalno planinske staze za koze, kamen se kruni na litici a kad postanes svestan ne mozes nazad
Znaci odsekla sam se
Ovi su ga bas nakaradno seckali i povezivali neke ziceIzvini, ali ja sam provalila da je moj auto udaren kada sam išla da ga kupim
Doduše lik nije ništa budžio, samo umesto da stavi nov hladnjak zavario je stari, i moj auto-mehaničar je nervni slom dobio dok ga nije zamenio![]()
Nas je tako letos popela na cigotu, na zlatiboru, nekim kozjim putem, jer ona gospodja veli tu je najblizeJeste
Tu skolu svi bar jednom plate
Tako je nas vodila navigacijs kroz bosnu ili hr
Znaci majko mila, bukvalno planinske staze za koze, kamen se kruni na litici a kad postanes svestan ne mozes nazad
Znaci odsekla sam se
Zaj.ebi tu navigaciju, vidi gde te sad odvelaNas je navigacija spustila u Užice, preko ko zna kojih staza od Kosjerića. Posle nas nekim stazama provozala od Žabljaka do Šavnika![]()
A kako je generalno, jel shvata da mu se život totalno istumbao I promenio?