- Poruka
- 121.772
arbajtujemZmaj drzi neke prezentacije u studiju, smeta mi
smorDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
arbajtujem
smorOni popiju bensedine kad ti prelaziš?zasto?
prolestos sam isao tamo i granicu sam presao laganica, niti guzve niti zastoja.
samo treba odabrati dobar termin za prelaz![]()

AhahhahahahhahahahhaOni popiju bensedine kad ti prelaziš?![]()
Zanimljiva recenica.imas pozdrav od zlozike bila mi na slavi pre neki dan...kao i vila, bogi, afro, lunasa....
Oni popiju bensedine kad ti prelaziš?![]()
slusalice?arbajtujem
Zmaj drzi neke prezentacije u studiju, smeta mine mogu da odvrnem muziku i radim, nego mora se pravim normalna i radim u tisini
smor
probaj da odes..budimepsta je bas lepa i obavezno uvece kad padne mrak idi na budim da sa njega gledas svetlost grada..prelepo.Strasno. Nisam nikad ni bila u Mađarskoj, a kakve su prilike izgleda i da neću, mada bih volela da vidim Budimpeštu nije da ne bi.
Pa kako ovako kilava da idem. To bi bio veliki rizik da se uputim sama, a teško da bi sad pred zimu nasla nekog ko je raspoložen da ide sa mnom.probaj da odes..budimepsta je bas lepa i obavezno uvece kad padne mrak idi na budim da sa njega gledas svetlost grada..prelepo.
Ko, Tab?jel si ti rak u horoskopu#

Imaš u Dm nešto za to.trenutno sam izvrsila genocid nad kuhinjskim moljcima
dosli su s nekom ambalazom ili cajem
i vidim izlijecu danima
ubila sam sigurno deset komada
a ko zombiji se dignu kad ih odalamis
moras se ful potrudit da budu namrtvo mrtvi
i onda krenem rondat po kuhinjskim ormaricima
nadjem ih u nekoliko otvorenih kesa kojecega od ljetos otvorenog
svuda osim u dijelu gdje su zacini i tjestenina
i dvije velike kese lovora
proguglam i ladno mrze list lovora
sad ga ima svuda hehe![]()
aha.Ko, Tab?
, njega sam pitala, pa nek prizna sadMa ne to nije bio gust, stavim ja slusalice kad mi odgovara, ali najvise volim kad sam sama pa pustim glasno tresti ceo studio, pevam i radim, to je nirvanaslusalice?
uzecu i toImaš u Dm nešto za to.
Ovde bi se načekala, sviće skoro u 8Trebalo bi da krenem a posao a sve čekam da se malo razdani. Nisam baš ljubitelj vožnje po mraku

jasta sestrojel si ti rak u horoskopu#
na prolece kad opet grane toplo sunce koje miluje licePa kako ovako kilava da idem. To bi bio veliki rizik da se uputim sama, a teško da bi sad pred zimu nasla nekog ko je raspoložen da ide sa mnom.