- Poruka
- 131.667
a dm je kao Dobar MuzImaš u Dm nešto za to.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a dm je kao Dobar MuzImaš u Dm nešto za to.
to se odavno zna..rak u horoskopu, lav u podznaku..sjajna kombinacija .. sto bi se reklo..rak u dusi, lav u srcuaha., njega sam pitala, pa nek prizna sad
ne pratim tračeve al vidi se iz tvog posta da si rakto se odavno zna..rak u horoskopu, lav u podznaku..sjajna kombinacija .. sto bi se reklo..rak u dusi, lav u srcu![]()
nisu tracevi, vec sam pisao na forumune pratim tračeve al vidi se iz tvog posta da si rak
O daaa, specijalizovan za moljce.a dm je kao Dobar Muz![]()
samo mrtav moljac je dobar moljacO daaa, specijalizovan za moljce.![]()
Ja tako skupljam u jednu teglu i zadnji put sam brojala po 100,00 i svaki put to stavim u kesu i zavezem. Bilo je puno manje ali i teglica je manja. Tako odvojis po 500,00 ili 1000,00 pa odneses u trafiku ili prodavnicu. Mnogi se obraduju.Ova mala par godina unazad sakuplja metalne novčiće od nas u jednu flašu od 2 litre. E sad se to napunilo pa smo odlučili da razvrstamo i ukrupnimo. Osećam se kao u onom crtanom kad brzi gonzales, dok patak dača broji pare dođe sa leđa pa ga uplaši i on prospe sav novac.
Nakupilo se oko 7000. Jedino ne znam gde ću ukrupniti. Za sad smo poslagali sve osim onih od 1 dinar kojih je i najviše .
Banka bi trebalo to da uzme, samo treba sortirati.Ova mala par godina unazad sakuplja metalne novčiće od nas u jednu flašu od 2 litre. E sad se to napunilo pa smo odlučili da razvrstamo i ukrupnimo. Osećam se kao u onom crtanom kad brzi gonzales, dok patak dača broji pare dođe sa leđa pa ga uplaši i on prospe sav novac.
Nakupilo se oko 7000. Jedino ne znam gde ću ukrupniti. Za sad smo poslagali sve osim onih od 1 dinar kojih je i najviše .
и мене пописаше у петак, био неки дечко, фин, мало феминизиран... али мој стан је ЛГБТQ+ френдли, тако да није проблем, ја сам се предрасуда давно курталисао...Bila devojka iz komšiluka, popisala sta je trebalo i to je to.
Ja tako skupljam u jednu teglu i zadnji put sam brojala po 100,00 i svaki put to stavim u kesu i zavezem. Bilo je puno manje ali i teglica je manja. Tako odvojis po 500,00 ili 1000,00 pa odneses u trafiku ili prodavnicu. Mnogi se obraduju.
Ma ja često prelazim, tu mi je bliži i decatlon i Morahalom a ima i drugih bazena.
Oni uvak moraju da pitaju gde ideš i uvek ih još nešto zanima i uvek komentarišu, i to ne njihovi nego naši carinici. Mnogo se prave važni.
jel možeš meni zimske gumePa brate imamo i mi micu
Ali nemamo volva
Znaci kupuci ti
Pa stoka horrtijevska...nemojmo se zavaravati. Pola sadašnje mađarske emigracije su politički emigranti.Drugarici je konj uginuo zbog njihove bahatosti. Držali su ih 4 sata na granici na +40 dok kilavi veterinar završi papire iako žive životinje imaju prednost. Pri tom prelazak je bio uredno najvaljen, znali su na granici da dolazi. Nisu dali da se konj izvede iz prikolice i dobio je toplotni udar. Da stvar bude gora, uginuo je u tehnički u Mađarskoj. I nikom ništa, prstom nisu hteli da mrdnu.
Kurje oko, aasa кurve...lol
bolji odgovor nisu ni zasluziliKurje oko, aasa кurve...lol
Tako treba.
Kod tebe izgleda nema sunca, totalni mraklepi gleznjevi, steta si bojler u struku i debil u glavu.