- Poruka
- 121.752

Zmaj drzi neke prezentacije u studiju, smeta mi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni popiju bensedine kad ti prelaziš?zasto?
prolestos sam isao tamo i granicu sam presao laganica, niti guzve niti zastoja.
samo treba odabrati dobar termin za prelaz![]()
AhahhahahahhahahahhaOni popiju bensedine kad ti prelaziš?![]()
Zanimljiva recenica.imas pozdrav od zlozike bila mi na slavi pre neki dan...kao i vila, bogi, afro, lunasa....
Oni popiju bensedine kad ti prelaziš?![]()
slusalice?arbajtujem
Zmaj drzi neke prezentacije u studiju, smeta mine mogu da odvrnem muziku i radim, nego mora se pravim normalna i radim u tisini
smor
probaj da odes..budimepsta je bas lepa i obavezno uvece kad padne mrak idi na budim da sa njega gledas svetlost grada..prelepo.Strasno. Nisam nikad ni bila u Mađarskoj, a kakve su prilike izgleda i da neću, mada bih volela da vidim Budimpeštu nije da ne bi.
Pa kako ovako kilava da idem. To bi bio veliki rizik da se uputim sama, a teško da bi sad pred zimu nasla nekog ko je raspoložen da ide sa mnom.probaj da odes..budimepsta je bas lepa i obavezno uvece kad padne mrak idi na budim da sa njega gledas svetlost grada..prelepo.
Ko, Tab?jel si ti rak u horoskopu#
Imaš u Dm nešto za to.trenutno sam izvrsila genocid nad kuhinjskim moljcima
dosli su s nekom ambalazom ili cajem
i vidim izlijecu danima
ubila sam sigurno deset komada
a ko zombiji se dignu kad ih odalamis
moras se ful potrudit da budu namrtvo mrtvi
i onda krenem rondat po kuhinjskim ormaricima
nadjem ih u nekoliko otvorenih kesa kojecega od ljetos otvorenog
svuda osim u dijelu gdje su zacini i tjestenina
i dvije velike kese lovora
proguglam i ladno mrze list lovora
sad ga ima svuda hehe![]()
aha.Ko, Tab?
Ma ne to nije bio gust, stavim ja slusalice kad mi odgovara, ali najvise volim kad sam sama pa pustim glasno tresti ceo studio, pevam i radim, to je nirvanaslusalice?
uzecu i toImaš u Dm nešto za to.
Ovde bi se načekala, sviće skoro u 8Trebalo bi da krenem a posao a sve čekam da se malo razdani. Nisam baš ljubitelj vožnje po mraku
jasta sestrojel si ti rak u horoskopu#
na prolece kad opet grane toplo sunce koje miluje licePa kako ovako kilava da idem. To bi bio veliki rizik da se uputim sama, a teško da bi sad pred zimu nasla nekog ko je raspoložen da ide sa mnom.