Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
meni kad posalju tekstove ja samo ctrl c ctrl vNema potrebe da uvodimo å
i molim boga da font ima sve znakove

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni kad posalju tekstove ja samo ctrl c ctrl vNema potrebe da uvodimo å
bjorn borg? pa kako je krenilo ovo s rusijomBjorg bre
Kad smo kod migranata zmu je u panici da ce nam uvesti vizd i da ce da nam propadnu terme u novembrubjorn borg? pa kako je krenilo ovo s rusijom
eto nama svedskih migranata <3
paaaa...mogu njih dvojica i bez tebe u termeKad smo kod migranata zmu je u panici da ce nam uvesti vizd i da ce da nam propadnu terme u novembru![]()
to je patriotizamZnam, prebacila sam mu to u toku kuknjave
Pa je ucutao
A relano ja mrzim bazene, mene nek ostave sa lejom i minjom i tecinom kajsijom i srbskim paosem i sve ok
jao da i oniIli neki sto su otisli u luks jer imaju cro pasos
Msm raznih ljudi ima ali mi, srbske patrijote, se izdvajamo <3
fala ti Maki i izljubi mi zLozikuimas pozdrav od zlozike bila mi na slavi pre neki dan...kao i vila, bogi, afro, lunasa....
Znash me znam te.jos dok si bio cacanski apotekar![]()
Zasto nam se bre ne vrati zlozi?! : (otkud ti ideja da sam ikoga zvao?
preneo zlozikine pozdrave pomenutim damama sa zk.
ako sam rekao pre neki dan znaci da je miholjdan.
Sto? Jesu toliko ludi?Kada treba da pređem amđarsku granicu, popijem pola kutije bensedina prvo.
zasto?Kada treba da pređem amđarsku granicu, popijem pola kutije bensedina prvo.
I od menefala ti Maki i izljubi mi zLoziku![]()
Hvala, pozdravi i tu nju punoimas pozdrav od zlozike bila mi na slavi pre neki dan...kao i vila, bogi, afro, lunasa....
Toliko su ludi da jednostavno naprave pauzu kad im je volja i onda se napravi kolona od par kilometara i čekaš satima.Sto? Jesu toliko ludi?
Strasno. Nisam nikad ni bila u Mađarskoj, a kakve su prilike izgleda i da neću, mada bih volela da vidim Budimpeštu nije da ne bi.Toliko su ludi da jednostavno naprave pauzu kad im je volja i onda se napravi kolona od par kilometara i čekaš satima.
Mene nikad nisu drndali a isla sam ranije stalno dok sam zivela na relaciji pesta-bgMa ja često prelazim, tu mi je bliži i decatlon i Morahalom a ima i drugih bazena.
Oni uvak moraju da pitaju gde ideš i uvek ih još nešto zanima i uvek komentarišu, i to ne njihovi nego naši carinici. Mnogo se prave važni.