Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.278
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa i nije nešto...Juče od usput, iz mog fjorda dok se ne motorizujemo mogu samo jedno te isto te jedno te isto da kačim
Pogledajte prilog 1238232
Pogledajte prilog 1238233
pda sto juznije to tuznijeNe pitajte me kako znam- samo nije pivo u pitanju, ja sam slaba na žestinu![]()
pda sto juznije to tuznije
kod nas je alkohol tolko jeftin da sever evrope masovno dolazi da se olese ko ljudi![]()

joj šećer mali...Radujem se, mojoj najmladjoj unuki rodjendan, 3 godinePogledajte prilog 1238251

A možda kuca sms ortaku "Brate kaka riba sedi na cirka 2m od mene, znači bruka brate!"Deda rulja, drzi mapu na krilu

isponapijaju se ko dupeta
ko svedjani vikendom u dansku...
U Lidlu imaju dobar lebacJaoo što se umorilh. Išla u Lidl da kupim sok od nara, nema...pa ajde malo ovo malo ono, sve stalo u jednu kesu tregericu iz maxija, a puče 1700,00 ni za,šta konkretno...okilavila se to malo dok sam donela do kuće....e neće me vise videti što sam pazarila, pazarila sam vala dosta im je od mene bilo...
...stigli računi za struju...
i dobije odgovor NEŠA možda kuca sms ortaku "Brate kaka riba sedi na cirka 2m od mene, znači bruka brate!"![]()
i dobije odgovor NEŠ
??taj sa slike dobije odgovor

piti da, delat ne© SinnkePriznat mi je master, ostaje da proverim s nadležnim ministarstvom šta mi je još potrebno.
Mada, nije da nisam ponela uv lampu, lakove i mašinicu za šišanje za svaki slučaj![]()
jaow aj mi nekad doteraš nekog garažiranog jeftinog, m?pozajmili njihovog volva

Imaju i u maxijuU Lidlu imaju dobar lebac
imas pozdrav od zlozike bila mi na slavi pre neki dan...kao i vila, bogi, afro, lunasa....
iskvarili su ga, u Lidlu je bolji, naročito mi se dojmio onaj s krompirom!Imaju i u maxiju
To je vec ozbiljna tema@Emilia Marty
E sad sam baš proverio, prepiska se ticala malih verskih zajednica! Da... eto, čisto da ne bude nedoumica.