Pa i jeste... Gospođa Cru* ne samo što je lepa, nego je i obrazovana žena, načitana, informisana. Koristi sve neke akademske izraze, za neke sam morao posle da guglam da vidim šta znače! Ma svecka žena, nema tu šta...To je vec ozbiljna tema
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i jeste... Gospođa Cru* ne samo što je lepa, nego je i obrazovana žena, načitana, informisana. Koristi sve neke akademske izraze, za neke sam morao posle da guglam da vidim šta znače! Ma svecka žena, nema tu šta...To je vec ozbiljna tema
jaow aj mi nekad doteraš nekog garažiranog jeftinog, m?![]()
Jesi li dobila kliker kao nagradu za 1700 dinara?Jaoo što se umorilh. Išla u Lidl da kupim sok od nara, nema...pa ajde malo ovo malo ono, sve stalo u jednu kesu tregericu iz maxija, a puče 1700,00 ni za,šta konkretno...okilavila se to malo dok sam donela do kuće....e neće me vise videti što sam pazarila, pazarila sam vala dosta im je od mene bilo...
...stigli računi za struju...
Neee...a nisam ni tražila, ne pratim to od kad u kući nemam male dece.Jesi li dobila kliker kao nagradu za 1700 dinara?
Uh bas, a ja u Lidl idem jednom do dva puta godišnje.Uzmeš pa sačuvaš unukama![]()
Dobili mi pre neki dan dva komadaJesi li dobila kliker kao nagradu za 1700 dinara?
1. želim ti da se što brže oporavišU busu, idem na Onko da mi vade krv i daju informaciju pa da se vratim i da se odmorim ova naredna 3-4 dana. Rekoše pustite me malo da odmorim.
Izgleda da je dobr ovaj Brufen krem, puno bolje izgleda ovaj podliv.
Tek sad sviće, pun autobus, gde ovaj narod radi kad ovako rano ide na posao![]()
O boze dragi, pa to je strasno, kad legnete, kad ustanete, ja sam šokirana pojma nisam imala da se tako rano ide na posao1. želim ti da se što brže oporaviš
2, ja idem na posao u 5 i 5 ujutru, to je prvi autobus i pun je

Strasno, mnogo mi bude zao kad vidim kako se ljudi mučejao sha da ti kažem, već 2 meseca tako, svaki dan, osim nedelje oću da flipnem
ustanem u 4 i 20, krenem od kuće najkasnije u 5:00 i vratim se kući u 17:00 u boljem slučaju ako nemam šta drugo da obavim u gradu
I ja tako rano ležem jer samo tako zaspim, ako ostanem budna do posle ponoći, obično ni ne zaspim do jutra, a to za mene nikako nije dobro...legnem u 20:00 ko kokoška
Ja mastam o onom xc 90jaow aj mi nekad doteraš nekog garažiranog jeftinog, m?![]()
Gdje je slika?Molim @zendeli da obrise fotku one male ćufte![]()
Na slavu se ne zovu gosti.imas pozdrav od zlozike bila mi na slavi pre neki dan...kao i vila, bogi, afro, lunasa....
otkud ti ideja da sam ikoga zvao?Na slavu se ne zovu gosti.
Ali, red je da znamo kojeg datuma slaviš.

Pazi ako mi sredis tamo neke tezge krecemje ovo ono ima nade!I ja al za sada će ostati na nivou mašte![]()
Eto je malo gore post #19.379Gdje je slika?

Jao lamperija
Stanovi su im za krecenjw, gledala sam
Im u serijama
Znaci nadji kombinaciju za tezge u gradu