- Poruka
- 13.394
Sastavljam listu za odstrel. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Па време је прављења зимнице, другарице даме имају пуне руке посла, купује се паприка, прави се ајвар, пинђури, љутенице, ставља се туршија, још мало па ће и купус да се меће..Što smo se svi umirili, niko da se počne svadjati pa da se svi što virimo uključimo![]()
Не билдује, жена само хоће да се лепо издефинише, што јој могу ти рећи и полази за руком. Па јеси ти видео оно тело, оне облине, оне перформансе!

Cekam doručak pa terapiju i otpusnu listu, pa lepo svojoj kućici, ne ostajem do ponedeljka.
![]()
![]()
mašala!mašala!
Nema nista od toga, ipak ostajem do ponedeljka. Da vide neke nalaze, da mi daju Zarzio infekciju za popravljanje krvne slike, pa u ponedeljak opet vade krv i onda ako bude sve ok kući. Neka mozda je i bolje jer tu teritoriju do sada nisam primala pa da propratne kako cu reagovati.
uh... pa dobro ako se mora..Pa i ja je tražim već danima, bauljam ovde po forumu, čak sam ulazio i u podforume tipa "dečje sobe", "foto tapete"... u koje inače nikad ne zalazim, samo da vidim da nije tamo... ne znam šta je s tom ženom, već počinjem da brinem!Gde nam je @86bogomoljka ? Jel fali ili je samo nisam srela ovih dana?

Gde nam je @86bogomoljka ? Jel fali ili je samo nisam srela ovih dana?
јел ти далеко посо?Nahranila maciju brigadu, digla krake pijem kafucino pa cu da krenem na arbajt![]()
Ukrali je popisivači.Gde nam je @86bogomoljka ? Jel fali ili je samo nisam srela ovih dana?
Probaj da vratis cirilicnu tastaturuPa i ja je tražim već danima, bauljam ovde po forumu, čak sam ulazio i u podforume tipa "dečje sobe", "foto tapete"... u koje inače nikad ne zalazim, samo da vidim da nije tamo... ne znam šta je s tom ženom, već počinjem da brinem!
Pa jel ti znaš da je na današnji dan 336. godine preminuo rimski Papa Marko I ?? I ja na današnji dan da pišem ćirilicom?? E svašta bože dragi...Probaj da vratis cirilicnu tastaturu
Od gospodina nije, sve mi je na nbgјел ти далеко посо?

sto ne radis nedeljom?Ajd sutra malo da slikam, imam samo ovo sad, što sam cveće slikala i neki kao selfi.
Ulaze ljudi, pitaju, najavljuju se, neko donese ponešto, uglavnom prepravke, ali dešava se nešto. Mislim da će biti dobro.
Pogledajte prilog 1234074
Pogledajte prilog 1234075
mozda je zaljubiskaUkrali je popisivači.

Bravo malaAjd sutra malo da slikam, imam samo ovo sad, što sam cveće slikala i neki kao selfi.
Ulaze ljudi, pitaju, najavljuju se, neko donese ponešto, uglavnom prepravke, ali dešava se nešto. Mislim da će biti dobro.
Pogledajte prilog 1234074
Pogledajte prilog 1234075
Što nedeljom? Pa nedeljom nema žive duše, a ponedeljkom, utorkom ima ljudi.sto ne radis nedeljom?
bolje uzmi ponedeljak i utorak kao neradne dane a radi vikendom.
Bravo mala![]()
Hvala!A i nedjelja je dan kada djeca ne idu u skolu, rijetka prilika da porodica bude na okupu.Što nedeljom? Pa nedeljom nema žive duše, a ponedeljkom, utorkom ima ljudi.
Slažem se. Koliko puta sam samo komentarisala kako je strasno sto ti ljudi moraju da rade i nedeljom. U CG nedeljom ne radi ništa sem apoteke, pumpe i restorani.A i nedjelja je dan kada djeca ne idu u skolu, rijetka prilika da porodica bude na okupu.
Meni je strasno i za markete sto moraju tada da rade