- Poruka
- 13.394
Mozes uskladiti vreme pola sata teretane, sat vremena fizicke aktivnosti, da li trcanje ili bavljenje sportom i osecaces se fenomenalnoAli meni se ovo svidja
U zdravom telu zdrav duh

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes uskladiti vreme pola sata teretane, sat vremena fizicke aktivnosti, da li trcanje ili bavljenje sportom i osecaces se fenomenalnoAli meni se ovo svidja

Sto ti mrni savetujes cime ja da se bavim?Mozes uskladiti vreme pola sata teretane, sat vremena fizicke aktivnosti, da li trcanje ili bavljenje sportom i osecaces se fenomenalno
U zdravom telu zdrav duh![]()
Fali onaj koju ce ti kosu raspuscavati do ramenaJel to meni fali nesto?
!Ja sam u pocetku bivao ceo dan u teretani kasnije samo 15tak min odradim vezbe i krenem daljeSto ti mrni savetujes cime ja da se bavim?
Pa ja da zelim pola sata gym pola sata nesto deseto, ja bih tako radila

Bezi bre. Ne znam ni ko siFali onaj koju ce ti kosu raspuscavati do ramena!
Uuuuu ne pricaj mi nista o nocnim smenama preko glave su miZato sto sam juce radila moju smenu od 12 sati u uc do 7 uvece a od 7 uvece do evo 7 ujutru na drugom poslu, u domu nekom.
Znaci 24 sata radaaaaaaa.
Sad cu kuci jos malo
Nema tebi šta da se sviđa, ako Gecbi kaže da ne valja, onda ne valja.Ali meni se ovo svidja

koliko si sigurna?..ok ti najbolje znas svoj kraj, ali vikendom ljudi imaju najvise vremena da se setkaju jer su slobodni ali ako ti mislis da ce vise ljudi biti radnim danom nego vikendom onda ok..
gledam u beogradu, vikendom su radnje i tc-i prepuni, ponedeljkom i utorkom znatno slabije.

Još što znam dosta žena koje se nedeljom friziraju zbog posla u ponedeljak.
Moja frizerka ne radi nedjeljom. Radi sa prijateljem u njihovom salonu i od pocetka imaju striktno radno vrijeme. Ne znam kakva im je politika da ih neko od stalnih zamoli da rade frizuru za vjencanje ili slicno, vidim da nemaju ni na instagramu svecane frizure.
Zaradjuju toliko da imaju svoj lokal. Ona je nedavno kupila kucu zajedno sa sestrom.
Znaci sasvim fino funkcionise bez da mora druge da stavi ispred sebe.
Moja bivša frizerka ne radi nedeljom nikad, a radnim danima od 10h tek, i kuka kako bi bilo dobro da ima malo vise para, a neće za živu glavu da promeni radno vreme.Ni moj krojač ne radi nedeljom, a u Beogradu je
Osim kada izdramim nešto, pa mi izađe u susret.
Kad radiš diktira ti mesto u kome živiš (odnosno navike ljudi), a onda tip posla. Frizer da ne radi vikendom, mogao bi komotno katanac na radnju. Svadbe/proslave su u 99% slučajeva subotom i nedeljom, moja frizerka tim danima spava u radnji. Kada sam htela da mi pravi frizuru za koncert, zakazala sam tri nedelje u napred i tipa mogla sam da biram između dva termina ranom zoromJoš što znam dosta žena koje se nedeljom friziraju zbog posla u ponedeljak.
Za krojača je čak i logično da ima manje posla vikendom, jer haljine/odela treba da budu gotova već za taj dan.
Nego Tabe, jesam li ja ono sa tobom na avataru![]()
U koju boju ces da farbas?paralelno kuvam rucak i spremam sve za farbanje zida u hodniku![]()
u kobalt plavu umjesto pandursko plaveU koju boju ces da farbas?
Rad subotom je samo 1.5 puta plaćen, bolje odgodi sve za nedjelju.paralelno kuvam rucak i spremam sve za farbanje zida u hodniku![]()

Negdje je neophodno, negdje nije. Moras imati dezurnog ljekara, ali ne moras imati otvoren market za praznik.Ne mora da znači da neko stavlja druge ispred sebe, pa zato radi vikendom. Meni je isto vikend udaran, takav je posao. Ja mogu da izaberem da ne radim jer zarađujem više nego dovoljno dovoljno, ali čemu. I to uopšte ne znači da stavljam klijenta ispred sebe.
Sve ti zavisi - gde radiš, sa kim, šta imaš u ponudi i šta ti je cilj.
Ja recimo imam mali broj klijenata, ali su mi dugogodišnji klijenti. I uzimam nove isključivo po debeloj preporuci. Ima ljudi u mom poslu koji primaju svakoga.
Ima u mom kraju jedna krojačica koja je u salonu samo pre podne. Imaš zakačen br. telefona, pa je zoveš ako ti nešto treba. Moj krojač radi dvokratno, ali on recimo za stalne mušterije radi i kod kuće.
ma evo smo zavrsili plavi zidRad subotom je samo 1.5 puta plaćen, bolje odgodi sve za nedjelju.![]()
Pa ne znam tačno dal sam tad peglala zavesu ili usisavala radnju...Sta li sada radi @Red Mozda nekom krati pantalone ili nekoj zeni koja je bila na dijeti suzava haljinu.
Neee pogresno sada je subota, radi do 14h i upravo zakljucava lokal i ide kuci.![]()