- Poruka
- 17.475
Nemam ideju zašto bih te napala. Da nisi možda tamo u Dablinu glasala za Milu?Možemo nas dvije da počnemo.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam ideju zašto bih te napala. Da nisi možda tamo u Dablinu glasala za Milu?Možemo nas dvije da počnemo.![]()

ne sekiraj se..sad cu ja nesto da pametujem...samo da nadjem temuŠto smo se svi umirili, niko da se počne svadjati pa da se svi što virimo uključimo![]()

Vidim da su večeras protesti u BL, ali nekako mi se čini da neće biti neke koristi. Nadam se da griješim.Borba se ljuta vodi za opstanak. Nekako ovih dana o malo čemu drugom mogu da mislim osim o tome kako nas smatraju za budale. Baš onako bahato i bezobrazno.
Samo tebe čekam. Raspaline sekiraj se..sad cu ja nesto da pametujem...samo da nadjem temu![]()
Ja se iskreno nadam da hoće biti novo brojanje. Prevare su više nego očigledne i imaju dokaze za to. Samo još da se neko usudi da to kaže Mili.Vidim da su večeras protesti u BL, ali nekako mi se čini da neće biti neke koristi. Nadam se da griješim.

Ja sam na ovo više razočarana nego ljuta. Moraš to jače nekako.Vladaj Dodiče!

Pa šta misliš zašto je išao kod Putina u svoj ovoj frci. Igora izbacio iz stranke možda su ono stvarno bila njegova dopisivanja.Sad će on za tobom u Norvešku.
Mora negdje da se skloni.
Ma, ne vjerujem, Vasković zove Đajića Crta, tako da mislim da je Vasković to montirao. Nekako po razgovoru mi djeluje njegov stil.Pa šta misliš zašto je išao kod Putina u svoj ovoj frci. Igora izbacio iz stranke možda su ono stvarno bila njegova dopisivanja.
Pa nema šta mi da vjerujemo, Mile zna. Od kad ga je išamarao Igor se skroz povukao, naravno da je on za sve kriv, dje bi Mile bio.Ma, ne vjerujem, Vasković zove Đajića Crta, tako da mislim da je Vasković to montirao. Nekako po razgovoru mi djeluje njegov stil.
Kao što se vidi da Vaskovića plaća Šarović, providno skroz.
Sad će on za tobom u Norvešku.
Mora negdje da se skloni.
Ja sam na ovo više razočarana nego ljuta. Moraš to jače nekako.![]()
(((Brate zapreti mu otkazom na funkciju ako ti prebaci poruke na politikuNe smijem više o Mili, prebaciće mi tab poruke na politiku i onda ćemo se posvadjati što on i ja što ja i oni tamo koji brane gore pomenutog Milu.

Ostaću bez plate, ne smijemBrate zapreti mu otkazom na funkciju ako ti prebaci poruke na politiku
Nemoj, gde ćeš sad na ovu krizu.Ostaću bez plate, ne smijem![]()

Daj nam neku sliku. Kako ide posao?Ja sam danas imala neki lep dan. Počeo je malo šašavo, ali na kraju je sve isplalo lepo. Prvo sam dobila cveće, poslala mi je drugarica iz Bg-a. Potom je jedna žena svratila samo da mi kaže da mi je izlog mali, ali prelep, s puno ukusa uređen i da nikad nije videla radnju tog tipa sa toliko duše. I tako, lep jedan dan...
Ajd sutra malo da slikam, imam samo ovo sad, što sam cveće slikala i neki kao selfi.Daj nam neku sliku. Kako ide posao?