Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O svi sveti, neko ko osjeca odgovornost prema klijentu:lol:
:worth:
Ja iman napismeno prevelika doza samokriticnosti i osecaja krivice za sveee :lol:
Ja sam zajebala, ja cu i da platim, to sto nemam odakle da platim je moj problem, nije klijentov, pred klijentom sve kul, kuci cu da grizem jastuk
Platice zmaj a meni da skine od plate i tako cemo da resimo
Onda cu da uzmem dve macke pod jednu misku, mamu pod drugu i da se zaputim u suton, u tri pizdematerine tako bankrotorani :lol:

Ako neko oce da ih udomi za ovaj mesec neka se javi :ceka:

Vučji udomljava štence poluhaskija. Mnogo su kul.
Eno tamo možete da ih vidite na Svetu životinja.
Moja slobodna procena je da im otac lab :mrgreen: ..mada to nije ništa Xtra važno, već da super su psići. A i narav će im biti za poželeti, kao i inteligencija.

Vučji udomljava štence poluhaskija. Mnogo su kul.
Eno tamo možete da ih vidite na Svetu životinja.
Moja slobodna procena je da im otac lab :mrgreen: ..mada to nije ništa Xtra važno, već da super su psići. A i narav će im biti za poželeti, kao i inteligencija.
Znaci tamo da oglasim mamu i macke :rotf:
Ako bi mogli mamu trajno a macke da mi vrate sledeci mesec

Pa bilo bi lepo da ti ne naplate, ne desavaju se greske svaki dan. Zato pitam jel si se sama ponudila
I restoran vam naplacuje po ceni u meniju ili ne?
Pa ne bi bilo lepo, jer sam ja ta koja je zasrrala
Uglavnom zmaj tj firma pokriva nase brljotine i nikad do sad mi nije naplacivao, ali sad oce, i ok, moze meni da to smeta ili ne ali ja sam zasrrala, nisam vodila racuna sta radim, eto mi sad, sve je to ok
Mene pogadja cifra, ne to sto cu da placam svoje greske, to je ok, nego me cifra zulja :lol:
Ima nekih bonusa ovaj mesec pa cu vrv tako da ispeglam

Uglavnom zmaj tj firma pokriva nase brljotine i nikad do sad mi nije naplacivao, ali sad oce, i ok, moze meni da to smeta ili ne ali ja sam zasrrala, nisam vodila racuna sta radim, eto mi sad, sve je to ok
Mene pogadja cifra, ne to sto cu da placam svoje greske, to je ok, nego me cifra zulja :lol:

Ti se ustvari hvalis da imas 100 evra viska :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back