Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to rekoh pre neki dan.
postali smo lose drustvo gde nam sve smeta
nekad davno primis popisivaca, on pita, ti odgovoris i dovidjenja a sad ljudi krenuli kako nece da ih pustaju u kuce, kako nece da odgovaraju..ljudi su poceli mnogo da izigravaju nesto... forsirraju neka imaginarna prava.
ne pustam bez maske i potvrde o vax i busterima ko rifer..kad na forum banuju zbog nevaxinranja ,sto bi ja iso mimo zakona

druga stavr, pola pitanja nemaju veze kad se vec busaju u svoje info grudi, sto nisu napravili prost algoritam koji umrezava sve, od infostana, katastra, poreskog, policije, zavoda za zaposljavanje i banaka.... i samo ti dodje popisivac i imas max 5 pitanja, jel si ziv, koje si veorosipovesti posto ljudi vole to da menjaju u skladu sa partijskim interesima, dal si musko zensko ili nebinarni i poslednje pitanje sta mislis o popisu...e tu bi bilo zanimljivih odgovora koji se ticu vec spremljenog softvera za socijalne karte sto mnogi ni ne znaju, a sto je glavni
cilj popisa.

zato i imaju ko na fejsu debilna pitanja o maritalnom statusu, jer sta koga boli patka kako neko zivi, sa kim zivi i kolko se i sa kim u slobodno vreme.

ma ima debilnih pitanja..moju drugaricu pitali kad je napravljena kuca na selu koj ima..
ona rece..nemam pojma nisam je ja zidala :D
to ti pricam, znas kolko ljudi znaju kad im je zgrada zidana...ja morao da vrsljam po dokumentima a zgrada novija...zato katastar lepo umrezi i cao. na placu mi kuca stara 105 godina treba da uzmem anakus da izracunam koja je godina gradnje :lol:

Pazi, da ima 69 pitanja ne bi ostala 15 minuta nego pola sata i više. Možda on stamtra broj lične karte zasebnim pitanjem.
Takođe kruži priča da su pitanja vezana za imovinu, a nisu. Jedno jedino pitanje je bilo ko je vlasnik stana.
Napravili su famu oko popisa kao na mesec da se leti.
Ima 69 pitanja
Ali su neka toliko ocigledba tj odgovor je ocigledan da ih sami unesu
Tipa ima li kanalizacije itd
I kod mene je bilo vas brzo, pitala me je sve sto si navela, klasika i za svo troje je trajalo 15tak min

Znači da nije lezilebović, ne brukaj dete. ❤️
Joooj, dao je uslov, tačno šta i koliko treba, ne daj bože da je malo više :roll: :lol:
U poslednjoj sekundi, uz zvuk sirene :malav:
Danas smo ceo dan bili u Strasburu, malo dete nije imalo nastavu, ja uzela slobodan dan i ajmo u skitnju:D i kažem ja velikom ne otvaraj mejl dok ne stignemo kući, da ne pokvarimo ovaj lep dan ako si pao godinu:lol:

Joooj, dao je uslov, tačno šta i koliko treba, ne daj bože da je malo više :roll: :lol:
U poslednjoj sekundi, uz zvuk sirene :malav:
Danas smo ceo dan bili u Strasburu, malo dete nije imalo nastavu, ja uzela slobodan dan i ajmo u skitnju:D i kažem ja velikom ne otvaraj mejl dok ne stignemo kući, da ne pokvarimo ovaj lep dan ako si pao godinu:lol:
Sada će ići sve bolje. Mnogo znači kada se da prva godina, pa makar i na mišiće.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back