- Poruka
- 132.234
ima spsisak pitanja na linku koji sam okacio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne pustam bez maske i potvrde o vax i busterima ko rifer..kad na forum banuju zbog nevaxinranja ,sto bi ja iso mimo zakonato rekoh pre neki dan.
postali smo lose drustvo gde nam sve smeta
nekad davno primis popisivaca, on pita, ti odgovoris i dovidjenja a sad ljudi krenuli kako nece da ih pustaju u kuce, kako nece da odgovaraju..ljudi su poceli mnogo da izigravaju nesto... forsirraju neka imaginarna prava.
ma ima debilnih pitanja..moju drugaricu pitali kad je napravljena kuca na selu koj ima..zato i imaju ko na fejsu debilna pitanja o maritalnom statusu, jer sta koga boli patka kako neko zivi, sa kim zivi i kolko se i sa kim u slobodno vreme.
to ti pricam, znas kolko ljudi znaju kad im je zgrada zidana...ja morao da vrsljam po dokumentima a zgrada novija...zato katastar lepo umrezi i cao. na placu mi kuca stara 105 godina treba da uzmem anakus da izracunam koja je godina gradnjema ima debilnih pitanja..moju drugaricu pitali kad je napravljena kuca na selu koj ima..
ona rece..nemam pojma nisam je ja zidala![]()

U pravoo sinisu pitanja gloopa, nego onaj ko ih je smislio![]()
Jos nisi odlucio kog si pola?Само да ми не задиру у приватност интиме. Оно типа ког сам пола, која ми је сексуална орјентација, дал се депилирам...
Па ломим се још увекJos nisi odlucio kog si pola?![]()
lomi se al u sebiПа ломим се још увек

Ima 69 pitanjaPazi, da ima 69 pitanja ne bi ostala 15 minuta nego pola sata i više. Možda on stamtra broj lične karte zasebnim pitanjem.
Takođe kruži priča da su pitanja vezana za imovinu, a nisu. Jedno jedino pitanje je bilo ko je vlasnik stana.
Napravili su famu oko popisa kao na mesec da se leti.

Ponecu dve, jedna tebi, jedna meniNe mogu ja ovo, skroz sam zaboravila da smo veceras dogovorili kumove
Boki, ti sutra ponesi neku infuziju da me malo revitalizujes prvo
Znači da nije lezilebović, ne brukaj dete.Šta pije kafana, moj lezilebovic upisao drugu godinu![]()
Joooj, dao je uslov, tačno šta i koliko treba, ne daj bože da je malo višeZnači da nije lezilebović, ne brukaj dete.![]()

Čestitam!Šta pije kafana, moj lezilebovic upisao drugu godinu![]()
Kako se njemu sviđa Luksemburg?
Sada će ići sve bolje. Mnogo znači kada se da prva godina, pa makar i na mišiće.Joooj, dao je uslov, tačno šta i koliko treba, ne daj bože da je malo više![]()
U poslednjoj sekundi, uz zvuk sirene
Danas smo ceo dan bili u Strasburu, malo dete nije imalo nastavu, ja uzela slobodan dan i ajmo u skitnjui kažem ja velikom ne otvaraj mejl dok ne stignemo kući, da ne pokvarimo ovaj lep dan ako si pao godinu
![]()

Pa jeste, nisam ja onaj ptarši što je skidao gaće ispred crkve sv.Marka pa da me čuva murija...lomi se al u sebi
da te neko ne polomi na ulici![]()
100e to ti je 85 funti, prosto psihološki deluje podnošljivije... 85 je manje od 100Sad cu lepo da platim 100e iz svog dzepa klijentu, zbog glupe greske koju nacinih
Lepo cu da se udavim u lavabo i sve u pm vise![]()