Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
a mislim forumi i jesu ko slijepa crijeva interneta
kao tu su, al vise niko ne zna cemu sluze
kao tu su, al vise niko ne zna cemu sluze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ovi odlučili da sami sebi skrate muke i što pre ga ugasea mislim forumi i jesu ko slijepa crijeva interneta
kao tu su, al vise niko ne zna cemu sluze![]()
ma nece ga ugasitiPa ovi odlučili da sami sebi skrate muke i što pre ga ugase![]()
Не знате ви како је на Ковиду живо
Нормални људи се постидели "титуле" и повукли. Остали само ковид редари![]()
Dok god je leksikona...ma nece ga ugasiti
ima sigurno 10 tak polupismenih zelenih sto kopi pejstuju gluposti po shatro teme po direktivi + klonovi im
i samoodrziva mala zajednica manijaka i glupaka na pdf politka
dovoljno da kane stogod od reklama
nas ovdje ne racunam
mi ni sami sebe vise ne citamo
em se previse dobro znamo, em smo rekli sta smo imali![]()
nego, jesi okrenula masinu vesha danasDok god je leksikona...![]()
Kako ne čitamo, šta ti je, ja danas videla basnoslovno skupu kutiju za hleb od 35 evra i odmah pomislila kako nikad ne bih dala toliko para za kutiju, al znam ko bima nece ga ugasiti
ima sigurno 10 tak polupismenih zelenih sto kopi pejstuju gluposti po shatro teme po direktivi + klonovi im
i samoodrziva mala zajednica manijaka i glupaka na pdf politka
dovoljno da kane stogod od reklama
nas ovdje ne racunam
mi ni sami sebe vise ne citamo
em se previse dobro znamo, em smo rekli sta smo imali![]()
ahaahahKako ne čitamo, šta ti je, ja danas videla basnoslovno skupu kutiju za hleb od 35 evra i odmah pomislila kako nikad ne bih dala toliko para za kutiju, al znam ko bi![]()
Joj, tu imam ozbiljan problem, mašina ima kapacitet 9kg,a ne znam holandski da nađem koji program pere polanego, jesi okrenula masinu vesha danas
ja jok : )
ma ako je novija masina ona kapira tezinu odjece koju si ubacilaJoj, tu imam ozbiljan problem, mašina ima kapacitet 9kg,a ne znam holandski da nađem koji program pere pola
Nikad da skupim veš, okrećem par komada garderobe na nedelju dana
Sta me briga, zaslužila sam I to![]()
kod mene kapira i masinaNe kapira ona, kapira sušilica
Napokon završila la casa de papel, neka su je više priveli kraju. Sve posle druge sezone je mučenje, al ja sam poznati mazohista
Vidi, spaja poruke. @BojaMagije i @Lúnasa like this
Ahahha, pa ovo je zabavno, živele kobasice![]()
Debela...što se buniš?
Ovo mesto će umreti, i ono malo što se piše, vi brišete. Je.bote, dođem jednom u nedelju dana, našalim se bezazleno, vi sve brišete. Država u malom na ovom forumu, preslikana vlast, cenzura svuda
Brišite, ja i dalje držim čas da ne kažem spamujem na spam temi![]()
Samo ti vruća proja fali za kimpletan užitak.Čvarke i ribanac mogu i u julu za doručak, a ne sad kad im je vreme <333