Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.278
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao pašću sa stolice iscureću na patos ♥ ♥
Kako je meni ova slatkoca promakla
A ako je nekad opeglas jel se vrate lokne nakon pranja kose?
ma nema vezeokitila jelku, posle cu da stavim ukrase na prozore, stavila zimsku zavesicu, skroz belu ko pena je....da da praznicni izgled. girlande nisam stavila, tamo oko sv. nikole, one najstrasnije skupljaju prasinu. e moram da kupim balone, ceo stan u balonima.
uz prigodnu pesmicu zimski hit od prosle godine, prenet i u ovu godinu.
decice, decice moja najdraza deda mraz ce morati da vas razocara...
Ma i ja, ali volim da pitam
A ako je nekad opeglas jel se vrate lokne nakon pranja kose?
olaplex 3 i vasa slamica ce zablistatiVrate, ofkors.
Meni je super, sad mi je duža kosa pa je brzinski sredim peglom, ali da oštećuje malo - oštećuje.
U smislu da osuši ovu tanku slamicu![]()
olaplex 3 i vasa slamica ce zablistati![]()
Problem je što je ravna, da je još ravnija išla bi u minus, pa onda da vi bila dinamična je malo spržiš i tako....
To si jedino ti zadovoljna tim ščime si rođena![]()
a sta cu...mi sirotilja smo zen : )Problem je što je ravna, da je još ravnija išla bi u minus, pa onda da vi bila dinamična je malo spržiš i tako....
To si jedino ti zadovoljna tim ščime si rođena![]()
Meni treba neki spaRadim i smišljam gde ću i šta ću za vikend. Lux sam obišla uzduž i popreko, posebno prošli vikend sa mojima![]()
Ja sam odlučila, idem vozom u Mec, 45 min je udaljen. Idem da obiđem njihov Christmas Market i pijem kuvano vinoMeni treba neki spa
Kod nas je katolicki praznik, pa se ne radi. Mislila sam da je i tu isto tako.Radim i smišljam gde ću i šta ću za vikend. Lux sam obišla uzduž i popreko, posebno prošli vikend sa mojima![]()
Procitala sam sta si pisala i mislim da bih to i ja mogla probati.olaplex 3 i vasa slamica ce zablistati![]()