Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
imas javnobeleznicke tarife onlineDa li neko zna kolika je tarifa kod notara za overu ugovora o poklonu auta?
to to sad ide po procentima u odnosu na vrijednost poklona/predmeta ugovora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imas javnobeleznicke tarife onlineDa li neko zna kolika je tarifa kod notara za overu ugovora o poklonu auta?
imas javnobeleznicke tarife online
to to sad ide po procentima u odnosu na vrijednost poklona/predmeta ugovora
Mi nemamo , ali masira tetku svaki dan da mu kupiosim onog arlaukanja i dranja i neartikulisanog brzog govora sve ostalo je ok![]()
ali da, rokfem svetleci duks ima pola razreda, pa i j : (
https://www.satplus.rs/novost/ko-poklanja-prodat-automobilDa sam uspela da nadjem na netu, ne bih pitala.
E pa jbg bio rodjos, izvukao od moje drugarice na finjaka i ono sad i spava u njojMi nemamo , ali masira tetku svaki dan da mu kupi![]()
E pa jbg bio rodjos, izvukao od moje drugarice na finjaka i ono sad i spava u njoj
I v gleda dexa? Ja siznem kae mu cujem glas![]()
Od bake oraseta smo miljama daleko i nadam se da ce tako ostati
Za grajica nisam ni cula i nek tako ostane![]()
Kod kuce ne gleda, ali kad je kod tate i njegovih gleda, znaci ja sutra radim, gleda .E pa jbg bio rodjos, izvukao od moje drugarice na finjaka i ono sad i spava u njoj
I v gleda dexa? Ja siznem kae mu cujem glas![]()
https://www.satplus.rs/novost/ko-poklanja-prodat-automobil
imas dole pise
360 din po potpisu
"Ugovor o poklonu takođe mora da se overi kod notara i procedura, a i cena su potpuno iste kao kod overe kupoprodajnog ugovora – 360 dinara po potpisu. Znači, ako hoćete, recimo u pet primeraka, 5 x 360 = 1.800 dinara. Inače, identična cena naplaćuje se i za overu ovlašćenja."
Ona samo kapu ima.
Svetleći duks nismo kupovali.
Uspela sam odolim molićavim okicama.
lako je reci kupikako mozes da budes takva...kupi duks.![]()
lako je reci kupi
Šta ćeš kad sam nemajka.kako mozes da budes takva...kupi duks.![]()
Meni je tu zasmetalo to kući. Čuj kući. Valjda je njegova kuća gdje ste vi.Za sve zainteresovane, priča je dobila nastavak, čujemo se danas telefonom, kaže mu baba - jaooo, znaš šta ima novo, i kući ti je deda mraz doneo kalendar, evo doneće ti ga tata sutra, pa ja ne mogu ovu ženu
Meni je tu zasmetalo to kući. Čuj kući. Valjda je njegova kuća gdje ste vi.