I ovde su najavili sneg noćas i kao cele nedelje, za sad ništa ne pada, možda i omanu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to kad bude na temu bager vs traktorImamo glasanje na Fotografiji na temu Autobus, ako ste raspoložene -glasajte
Da, sad se gradovi kite 2 mjeseca unaprijed i ukrasi se ne diraju 2 mjeseca nakon, samo jedan od dokaza koliko smo postali depresivan narod.![]()
Umm mozda zato sto bi vremenom dosadili, neces cijeli zivot gledati jedne te iste ukrase.Na nekim mestima se ne diraju godina.
Što da ih skidaju kad će opet morati da ih stavljaju.
Umm mozda zato sto bi vremenom dosadili, neces cijeli zivot gledati jedne te iste ukrase.
Ako kitis jelku nakon katolickog bozica a mices je nakon ‘srpske’ nove godine, to je nekih 20 dana i vecina pravoslavaca tako radi. (mislim)
opet ti nakon par godina nije to to, moras dodati makar nesto novo ili ti jednostavno djeca polome.
Loša krvna slika, ne znam hoće li mi dati terapiju. Hbg ovo do sad nikad nije bilo.
Po barometru ide totalno lose vreme...I ovde su najavili sneg noćas i kao cele nedelje, za sad ništa ne pada, možda i omanu.
osim onog arlaukanja i dranja i neartikulisanog brzog govora sve ostalo je okMeni Dex deluje kao ok jutuber, spram ostalih koji su popularni među ćerinim vršnjacima.
U njegovim videima nema psovki, nasilja....
Bude zanimljivih sadržaja
Istina neće skoro ništa naučiti, zabavi će se....
Takođe voli da gleda Zagu i Filipa, tu je naučila da bolje crta
osim onog arlaukanja i dranja i neartikulisanog brzog govora sve ostalo je ok![]()
ali da, rokfem svetleci duks ima pola razreda, pa i j : (
Pa gdje je tu sujeta? To je normalno mamsko stanje.Mnogo se trudim da budem veći čovek a ne sujetna mamika, ali priznajem, eto, teško mi ide.
Ta mudrost dolazi sa našim zrelim godinamaMnogo se trudim da budem veći čovek a ne sujetna mamika, ali priznajem, eto, teško mi ide.
To je bilo nešto jeftino, ja sam kao poklanjala ćerki auto, pa znam da je tad to bilo iznenađujuće malo. E da li je poraslo u međuvremenu ne znam.Da li neko zna kolika je tarifa kod notara za overu ugovora o poklonu auta?