Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A jbg to nikad ne mozes da ocenis 100% kad gledas stan. Dal je toplo ili ne...Jel imas break out clause u ugovoru, pa ako nece da resi da se selis?
Imam mesec dana otkazni rok jer sam iznajmila na manje od godinu dana. Već sam počela da tražim, sad na poslu imam mogućnost da nadjem bez agencije, preko kolega i intranet na kome imamo male oglase. Idem čim nadjem nešto bolje, neću da se smrzavam I skupo plaćam za to.

Ma oni tamo navikli tako. Idu bosi cim se promoli sunce i u sred januara 😅
Ima i toga. Jedno vrijeme sa živjela u blizini tržnog centra, pa mi je prečica do autobuske stanice bila kroz tržni centar. Znaš koliko njih bih vidjela u japankama zimi, baletanke da ne spominjem. Ako zimi vidiš nekog u šortsu ili majici kratkih ruka znaš sigurno da je Irac. Bebe im bez čarapica, nogice crvene. Naviknu tako od malena.
Čim malo sunca vide odmah im vruće i pale klime u kancelarijama. Više sam se smrzla u kancelariji ljeti nego zimi, onda sam počela jednu zimsku jaknu da držim u kancelariji.
U prošlom stanu smo imali podno grijanje i stvarno su stanovi bili topli kako meni odgovara. Srećem jednog Irca na izlasku iz naselja i pita me živim li u tim zgradama, kao on je čuo da su ti stanovi imaju problem jer su pretopli. :mrgreen: Rekoh,više volim smanjiti grijanje ili otvoriti prozor nego se smrzavati.

Da, svi idu goli i bosi u novembru, bozemesacuvaj :lol:
Ja u pošti neko veče oko pola 7,napolju oko nule, lik stoji i čeka u redu u japankama :sad2:
Ali, što se tiče grejanja, u svim stanovima bi trebalo da postoji opcija da podešavaš temperaturu, pa zavrni ili odvrni koliko ti volja. Ovde to nemam, I mislim da nema dovoljno radijatora da zagreju stan, nemaju taj kapacitet i zato temperatura jedva dodje do 20.

Da, svi idu goli i bosi u novembru, bozemesacuvaj :lol:
Ja u pošti neko veče oko pola 7,napolju oko nule, lik stoji i čeka u redu u japankama :sad2:
Ali, što se tiče grejanja, u svim stanovima bi trebalo da postoji opcija da podešavaš temperaturu, pa zavrni ili odvrni koliko ti volja. Ovde to nemam, I mislim da nema dovoljno radijatora da zagreju stan, nemaju taj kapacitet i zato temperatura jedva dodje do 20
Ja bih se tu zaledila samo da ih vidim tako razgaćene.

Smucio mi se ovaj ves. Kaci, raskaci, vadi, nosi, pomeraj
Kupujem susilicu sutra, dosta mi je😄
Ako tražiš samo sušilicu, moja preporuka je za NEFF. Mi smo ovdje imali samo jedno mjesto u kuhinji i odlučili da uzmemo kombinovanu mašinu za pranje i sušenje i uzmemo Whirlpool zato što je imala najveću zapreminu 9/6. Katastrofa! Suši veš 4 sata i opet nije dovoljno suh. Veš bude toliko vruć da slijepi ako imaš neki natpis na majici. U prethodnom stanu sam imala tu NEFF i znala sam da je dobra, pa sam poslije sedmicu dana korištenja ove Whirlpool naručila i NEFF za sušenje, došla je ove sedmice i na kraju ću je držati u onom prostoru ispod stepenica. Ta ima program od 58 min gdje osuši punu mašinu veša i veš bude skoro kao ispeglan. Sad mi žao što nismo odmah uzeli dvije odvojene NEFF, ali šta da se radi.

Ako tražiš samo sušilicu, moja preporuka je za NEFF. Mi smo ovdje imali samo jedno mjesto u kuhinji i odlučili da uzmemo kombinovanu mašinu za pranje i sušenje i uzmemo Whirlpool zato što je imala najveću zapreminu 9/6. Katastrofa! Suši veš 4 sata i opet nije dovoljno suh. Veš bude toliko vruć da slijepi ako imaš neki natpis na majici. U prethodnom stanu sam imala tu NEFF i znala sam da je dobra, pa sam poslije sedmicu dana korištenja ove Whirlpool naručila i NEFF za sušenje, došla je ove sedmice i na kraju ću je držati u onom prostoru ispod stepenica. Ta ima program od 58 min gdje osuši punu mašinu veša i veš bude skoro kao ispeglan. Sad mi žao što nismo odmah uzeli dvije odvojene NEFF, ali šta da se radi.
mozda ja zato hejtujem susilice
jer sam imala whirlpool i isto je bilo 😆

Ja hocu neku cheep and cheerful😁 do 25o funti, da stavim u garazu.ne verujem da ima Neff za te pare

Ja hocu neku cheep and cheerful😁 do 25o funti, da stavim u garazu.ne verujem da ima Neff za te pare
Vjerovatno nema za 250, ali mi smo ovu platili 500 EUR. Inače je uglavnom oko 800 i slučajno na jednom sajtu vidim za 500. Provjerim broj modela, vidim sve je isto, naručim, ali dok nije došla nisam bila sigurna da li ćemo je stvarno dobiti jer je baš velika razlika u cijeni. Možda sad oko ovog crnog petka možeš naći jeftinije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back