Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malopre došla, bila da pazarim, crkla sam. 4x sam sedala kojekud da dođem sebi, ovo nije normalno, nisam do sada nikad bila tako bez snage, možda je i od korone ne znam ali ovo je katastrofa. Mislim da skoro neću doći na svoje koliko god se trudila, prosto nije do mene.

Interesantno i uvredljivo je različito, bar meni. Ne znam kakav problem imaš s moderisanjem, stalno to pominješ a tvoji postovi su većinom uvredljivi. Možda onako prikriveno, sa namjerom da povučeš druge da vrijedjaju. Nekad ti uspije, sve češće ne.
Slazem se sasvim.
A slazem se i sa lunasinim postom iznad tvog.
Prosto nisu modovi krivi vec ljudi udavise jednim te istim

Kvinsi, ima da pisemo 😍
Ja malo pobegla na ljubav, sex i erotiku, to su mi aktuelne teme 😅
Sad sam se smirila, tako da cu da se vratim na zene hahaha.
Moje prirodne oscilacije, multipraktik zena 😄
Samo ovog novog da ne uplasim da ne pobegne, moram jos malo da se pravim normalna 😆🤣🤣🤣
Salim se ofkors 😁
Pa nisi nam prijavila novog. Nije u redu, unesi malo dinamike u naše dosadne živote.

Interesantno i uvredljivo je različito, bar meni. Ne znam kakav problem imaš s moderisanjem, stalno to pominješ a tvoji postovi su većinom uvredljivi. Možda onako prikriveno, sa namjerom da povučeš druge da vrijedjaju. Nekad ti uspije, sve češće ne.

pa jedna od primera je mina, koja je otisla posto je moderacija dopustila da je ona kreatura stugos izvredja bez da mu fali dlaka s glave. tad je rekla q noc forumu i prestala da pise. ali kad god se to spomene odmah neko dotrci i obrise da zatre tragove.

Aj i vama da pokazem tike koje sam narucila za trening.
Posto sam prezivela ovu paklenu nedelju retestiranja na crossfitu i ispomerala sve svoje granice hehe.
Sad odmor koji dan da se repariram 😅
Screenshot_20211119-135524_Chrome.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back