tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Pijem jogurt i jedem pitu sa pecurkama dok se peku kore za tortuUmorila sam se dok sa čitalapetak he veče, odmori, popij nešto, zaslužila si
![]()
Shvatila sam da nemam zelatin, ubicu se dakle
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pijem jogurt i jedem pitu sa pecurkama dok se peku kore za tortuUmorila sam se dok sa čitalapetak he veče, odmori, popij nešto, zaslužila si
![]()
a neces rade radnje do 22Pijem jogurt i jedem pitu sa pecurkama dok se peku kore za tortu
Shvatila sam da nemam zelatin, ubicu se dakle
Pa brate pazi kad jestea neces rade radnje do 22
mislim tempo i duze
u krajnjoj liniji, imam zelatin i to onaj instant i obican
nek pokupi zmu od nas ako je poslom na nbg
:cicak:znaci treba da napravim tortu, da ukrasim tortu, da operem jos dve masine vesa i ubacim ih u susaru, pozdravila me cicak
da sredim stan komplet, necu da usisavam, dovoljno mi je pas glasan u ove sitne sate, da mu upakujem poklone, da smislim zagonetke za skrivanje poklona, da smislim dve takmicarske igre za nas troje i da okupam psa
icicu metodom eliminacije
da vidis sta tek instant kvasca imamPa brate pazi kad jeste
Recicu mu da mi javi ako ne nadje nigde, pa ti javim
Znaci def treba da nadjem stan pored vas hbs mi sve, pa samo tvoje zalihe zlata vrede![]()
nemam pojmaJel bolji od onog u kutiji iz Linde?
Kupio zmu neki c zelatinnemam pojma
kupila ljetos i zaboravila da postoji
pa kontam uvalicu tari da bude zamorac![]()
pa sta sadKupio zmu neki c zelatin![]()
smisli mi neku zagonetku kad mi vec fensi zelatin nisi pratiladoduse ja imam ovu fensi instant dolcelu![]()
ao vazno da je uopce nabubriopa zato sto npr uopste nije naburio kako treba, nekako je nabubrio do pola
napola ostao gnjecav
videcemo za sat dva na sta lici fil od malina
smisli mi neku zagonetku kad mi vec fensi zelatin nisi pratila![]()
Na šta liči fil od malinapa zato sto npr uopste nije naburio kako treba, nekako je nabubrio do pola
napola ostao gnjecav
videcemo za sat dva na sta lici fil od malina