Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eo

PSX_20211105_175307.jpg

Sutra idem da hajkingujem sa nekim planinarskim udruzenjem
A ja guska kad sam uplacivala taj izlet kontam ko i svaka agencija, ako vreme bude bljak odlozice
Ne, ove zamlate svrsavaju na sto gore uslove, nece da odlazu nista :rotf:
I sad sta cu kud cu idem sutra po ovakvom vremenu da setam brdima i sumama
Sve je to lepo, volim ja kisu, ali u avgustu kad je topla kisa
Sad na novembarsku kisu se vratim iz sume mogu komotno u kbc da rezervisem pun pansion jedno 2 ned za upalu pluca :lol:

Sutra idem da hajkingujem sa nekim planinarskim udruzenjem
A ja guska kad sam uplacivala taj izlet kontam ko i svaka agencija, ako vreme bude bljak odlozice
Ne, ove zamlate svrsavaju na sto gore uslove, nece da odlazu nista :rotf:
I sad sta cu kud cu idem sutra po ovakvom vremenu da setam brdima i sumama
Sve je to lepo, volim ja kisu, ali u avgustu kad je topla kisa
Sad na novembarsku kisu se vratim iz sume mogu komotno u kbc da rezervisem pun pansion jedno 2 ned za upalu pluca :lol:
pa otkazi onda
jbes zabavu od koje ces se kasnije lijeciti

sto mi niko ne rece da nadogradnja noktiju traje 2 sata...doduse, nisam nikog ni pitala 🥴
ali ispalo je skroz okej
s obzirom na moje surovo izgrickane nokte i ljustenje gomile nara neki dan
zena je carobnica
Sporu majstoricu si našla. Moja završi za manje od sat vremena. A kada sam počela da idem kod nje, trebalo joj je sat i po. Ispraksala se u međuvremenu.

ja sam uzela kozne turske cizme
isti proizvodjac kao jos tri para koja nosim vec par godina
mislim da su iste u onom hop hop shopu skuplje za oko 2 iljade
i jos sam u merkatoru u nekoj radnjo vidjela slicne, isto turske za 12000
kao i u africi sve po 11, 12 iljada
mene su ove izasle duplo manje

Sporu majstoricu si našla. Moja završi za manje od sat vremena. A kada sam počela da idem kod nje, trebalo joj je sat i po. Ispraksala se u međuvremenu.
I moja zavrsi za 30-35 min.
Ali ja i onako radim jednostavne stvari: nude (kao prirodni, samo lepsi :D), ombre ili french.
Sad sam radila roze nude. Taj mi je najblizi prirodnim noktima. A drugarica ima bas belu plocu, pa radi mlecni nude.

Ja i dalje volim kad sama namažem nokte. Ti gelovi i ta čuda su mi kao neki teret na noktima uopšte to ne mogu da trpim, a tek što ne volim kad krene onim turpijama da mi tanj ploču mislim doći će do živca. Neka hvala, oni sigurno obožavaju vas što grickate nokte :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back