Memnom
Elita
- Poruka
- 20.286
Danasnje obaveze jos malo pa gotove 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не сме да ради то бре.interesantno![]()
sta ne sme?Не сме да ради то бре.
Намештај. Како да се чисти. И ови преко пута имају кутије. Управник је дебилчина која се не појављује задњих годину дана.sta ne sme?
da stavi komodu ili da kaci slike?
za namestaj se slazem, meni su slike interesantne
nije toliko ni zbog ciscenja, nego zbog samog prolazaНамештај. Како да се чисти. И ови преко пута имају кутије. Управник је дебилчина која се не појављује задњих годину дана.
И то. Не смеш да сужаваш пут евакуације.nije toliko ni zbog ciscenja, nego zbog samog prolaza
ne daj Boze nesto da se desi, treba da se ljudi zaglave zbog komode
tako je kod mene kreten sa prvog potpuno zatvorio stepeniste, kao pa imate liftИ то. Не смеш да сужаваш пут евакуације.
I sta da je pozar? Da poginu ljudi zbog budaleНамештај. Како да се чисти. И ови преко пута имају кутије. Управник је дебилчина која се не појављује задњих годину дана.
posalji mu ovu fotku na viber ako ga ima...i sroci mu nesto kao sto umesИдиот је недоступан.
Crni sprej i u prolazu malo naprskas i resena stvarНе сме да ради то бре.
brate umesto da se zezas, pozovi cigane da odnesuОво морам да вам покажем. Силазила сам пешке због поправке лифта и пар спратова ниже снимим ово:
Pogledajte prilog 1040715
Прво су биле само слике а сад је ту и намештај.
bolje da mu ne sroci kako umeposalji mu ovu fotku na viber ako ga ima...i sroci mu nesto kao sto umes
prestanite vise da je dozivljavate kao neku ostrokondzu, amanbolje da mu ne sroci kako ume
nego kulturno![]()
sprema neko sebi kutak na stepenistu da se iseliОво морам да вам покажем. Силазила сам пешке због поправке лифта и пар спратова ниже снимим ово:
Pogledajte prilog 1040715
Прво су биле само слике а сад је ту и намештај.
ma da..reci nekome retardu bas zvuci lepse sa smajljemprestanite vise da je dozivljavate kao neku ostrokondzu, aman
za sve su krivi smajliji, kada bi ih stavljala na kraj recenice kao ja, potpuno bi je drugacije dozivljavali
ok je ako neko sredjuje stan..i meni je ispred stana mesec dana bio haos ali sam prvo popricao sa komsijama okolo, rekao sta ce biti i kad se zavrsilo sredio sam sve.. ali ovo zbog slika mi deluje kao da neko tu stavlja namestaj za koji nema mesta u stanu.sprema neko sebi kutak na stepenistu da se iseli
ako je ta komoda na stepenistu, ja bih je gurnula na vrata, da oslobodim prolaz kako treba
sto je nisu stavili na taj drugi zid i smanjili sebi izlaznu povrsinu, nego ometaju sve stanare sa gornjih spratova
o umetnickom ukusu ne treba raspravljati
kretenuma da..reci nekome retardu bas zvuci lepse sa smajljem![]()
pa da, zato i kazem - ja bih komodu svaki put gornula na vrata kad prolazimok je ako neko sredjuje stan..i meni je ispred stana mesec dana bio haos ali sam prvo popricao sa komsijama okolo, rekao sta ce biti i kad se zavrsilo sredio sam sve.. ali ovo zbog slika mi deluje kao da neko tu stavlja namestaj za koji nema mesta u stanu.
ja bih mu svaki put kad prolazim kredenac gurnuo ispred ulaznih vrata![]()