Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ово морам да вам покажем. Силазила сам пешке због поправке лифта и пар спратова ниже снимим ово:
Pogledajte prilog 1040715
Прво су биле само слике а сад је ту и намештај.
brate umesto da se zezas, pozovi cigane da odnesu :D
u hodniku je, nije nicije vlasnistvo.

ili pripreti upravniju da ces ga prijaviti nadleznoj sluzbi jer ne radi svoj posao..hodnik ne sme da bude zakrcen po zakonu o stanovanju i odrzavanju clan 132. a u vezi sa clanom 14 prolaz mora da bude prohodan.

Ово морам да вам покажем. Силазила сам пешке због поправке лифта и пар спратова ниже снимим ово:
Pogledajte prilog 1040715
Прво су биле само слике а сад је ту и намештај.
sprema neko sebi kutak na stepenistu da se iseli
ako je ta komoda na stepenistu, ja bih je gurnula na vrata, da oslobodim prolaz kako treba
sto je nisu stavili na taj drugi zid i smanjili sebi izlaznu povrsinu, nego ometaju sve stanare sa gornjih spratova
o umetnickom ukusu ne treba raspravljati

sprema neko sebi kutak na stepenistu da se iseli
ako je ta komoda na stepenistu, ja bih je gurnula na vrata, da oslobodim prolaz kako treba
sto je nisu stavili na taj drugi zid i smanjili sebi izlaznu povrsinu, nego ometaju sve stanare sa gornjih spratova
o umetnickom ukusu ne treba raspravljati
ok je ako neko sredjuje stan..i meni je ispred stana mesec dana bio haos ali sam prvo popricao sa komsijama okolo, rekao sta ce biti i kad se zavrsilo sredio sam sve.. ali ovo zbog slika mi deluje kao da neko tu stavlja namestaj za koji nema mesta u stanu.

ja bih mu svaki put kad prolazim kredenac gurnuo ispred ulaznih vrata :D

Ми смо за бициклану купили куке да се бициклови каче на зид, сада има простора и за дечија колица и тако те ствари које није згодно стално вући горе.
А то са намештајем ми је толико примитивно. Нама су дуго стајали нечији стари прозори у ходнику пред шупом. Па када идеш у подрум не можеш као свет да прођеш.
Ружно је по терасама. Јесте то њихова тераса али праве ругло од зграде. Уместо да се на тераси ужива направе магацин.

ok je ako neko sredjuje stan..i meni je ispred stana mesec dana bio haos ali sam prvo popricao sa komsijama okolo, rekao sta ce biti i kad se zavrsilo sredio sam sve.. ali ovo zbog slika mi deluje kao da neko tu stavlja namestaj za koji nema mesta u stanu.

ja bih mu svaki put kad prolazim kredenac gurnuo ispred ulaznih vrata :D
pa da, zato i kazem - ja bih komodu svaki put gornula na vrata kad prolazim
ljudi se stepenistem krecu i sa stvarima koje nose
unose namestaj, stvari iz nabavke..
zasto bi ih u prolazu do stana sprecavao neciji visak namestaja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back