Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Torta je pri kraju, ukrašava se. Ja sam uspela i pored mušeme da mi kapne čokolada na stolnjak, potapaj pa uključi mašinu. Moram i šnicle da ispržim kad ona ukrasi tortu. Ali to je 10 minuta. Sve je ispalo odlično. Torta doduše nije visoka kao kod profi majstora, ali sve je savršeno, fil gust, a kore sočne i prhke. Sve smo pogodile. Naši priručni uslovi ipak omogućavaju da napravimo i ozbiljnu tortu.
Sad sam legla. Peri, muti, pomaži. Imam još i sudove.
Ali sutra posle posla samo sebe da sredim i im done.
Ona je zadovoljna ishodom sa tortom. Ukus ove torte je apsolutno savršen. Nama dvema je to najlepša čokoladna torta.
Baš sam se umorila ali smo sve super uradile i vrlo sam zadovoljna.

Sad sam već i gladna. Imam i neku savršenu pršutu u frizu, ja ću to da večeram i paradajz i kačkavalj. I ćerka. Muž će šnicle.
Već je 10, sutra radim, ali smo najbitnije uradile. Bar radim od kuće, mogu kasnije da ustanem.
Danas smo savršeno iskoristile dan, da posle sve možemo polako i sa uživanjem 🤗

Kad smo kod radosti življenja, to ti je život svakog dana. Da li nešto ne radi pa se snalaziš, da li nešto fali pa onda kupi a para nigde, ili se nešto pokvari, ili prosto nestane vode, struje, wte, i tako ukrug, nema dana da nešto ne pokvari dan. Još kada na poslu ispizdiš, taman onako kako si objasnila, dođe mi svaki dan da teram sve u tri lepe.
Za malo radosti moraš sam da se boriš, dok ti nevolje dolaze bez ikakvog uticaja, samo hop, evo ga.

Ma jos u subotu se sjebala, na pola pranja, vadila ves pa ga zavrsavala na ruke
I samo sam rekla sebi necu do ponedeljka da se bavim njom, nisam htela ni da je isprobavam dalje da vidim sta se desava
Znam da me kontakt bravica zeza jos od letos....da li je to kulminiralo ili je nesto teze ne znam
Ocu da probam da se ne nerviram, da vidim da li cu uspeti....samo cu pozvati majstora sledece nedelje pa neka on uvrdjuje

Ja sam malo specificna kad je ves masina u pitanju, sve moze da mi crkne nece me toliko pogoditi kao masina, bez svakog aparata mogu, ali znam da mi je najteze bez nje, imam traume...
Ko nije prao cebad i farmerke na ruke taj je srecan :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back