Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je vazniji taj odnos visine i broja.
Ja sam velika, imam rucerde, noge, al to se nekako uklopilo uz mene

Uklapa se i kod drugarice, ali kad ne pokušava elegantno da izgleda :lol:

Meni je veličina stopala na moju visinu ok. Jedino što muku kučim sa špic baletankama (onima za balet, ne obuća) jer mi je uzana noga, pa sam morala da ušivam dodatne kajiševe da bi mi stajalo na mesu i opet je široko :lol:

Noćas nisam imala temperaturu. Sinoć sam popila brufen i legla. Dva puta sam se noćas presvlačila, mokra do gole kože.
Sada mi je 37, čekam razvoj situacije.
Ležim, pijem lekove i ćutim. I kašljem.
mom pulmologu je bila jako vazna informacija to znojenje
jer koliko sam shvatila, kad krenes da se znojis organizam je aktivirao t celije, a to je jedino bitno kod terapije
dalje se sam bori
ja sam se toliko znojila, da su mi se u sobi u kojoj sam bila sparusile i propale dve biljke, skroz bolesna atmosfera
ne znam da li su ti u terapiji dali i fluimucil za iskasljavanje, obavezno ga uzimaj, dnevna doza za odrasle je 600mg to su tri kesice, taman 3x dnevno, jer ti potpuno razredi sadrzaj iz disajnih kanala i lako iskasljes bez cepanja tkiva bronhija i pluca

jer koliko sam shvatila, kad krenes da se znojis organizam je aktivirao t celije, a to je jedino bitno kod terapije
dalje se sam bori
ja sam se toliko znojila, da su mi se u sobi u kojoj sam bila sparusile i propale dve biljke, skroz bolesna atmosfera
ne znam da li su ti u terapiji dali i fluimucil za iskasljavanje, obavezno ga uzimaj, dnevna doza za odrasle je 600mg to su tri kesice, taman 3x dnevno, jer ti potpuno razredi sadrzaj iz disajnih kanala i lako iskasljes bez cepanja tkiva bronhija i pluca
Nisam znala tu funkciju znojenja,samo znam da mi je posle toga bilo bolje.A majica bude mokra kao da si je pokvasio u vodi.I tako vise puta dnevno.

Čini se. A taman sam počela da im dajem instrukcije u slučaju sahrane, da mi ne naprave neku proizvoljnu papazjaniju. :mrgreen:
Naljutili su se obojica, neće da pričaju na tu temu.

Иди у мајчину, каква сахрана. Направићеш још хиљаде торти.

Nisam vam pričala, dete mi je trenutno u nekoj fazi, na moru se stalno penjao na mene popreko, da budemo krst na groblju. U petak pita moju mamu - baba, kad ti umreš kome ćeš ostaviti stan, a juče je pitao svekrvu kome će ostaviti prsten, znači nemam pojma koji mu je đavo:lol:

vrv se siri zlozi efekat i van foruma, cim se raspituje za nasledstvo. :mrgreen:

Ne radim ništa. Teško mi je trenutno sve, a ne znam zašto, ustala sam rano na 4 ćoška. Ni da se vratim da spavam, ni da se ne vratim. Jedino što me čini trenutno srećnom je što ništa ne radim, i tako gluvarim, današnje obaveze ću probati što lakše da preguram, bez nervoze i polako.
Primećujem da je do godina. Ono što mi je nekad bilo lako, i do pre 5 i 10 godina, sve mi je teže. Ne znam da li je do hroničnog stresa ili umora samo, ili je i do toga što po malo gubim energiju za neku veću akciju, tek sve me mrzi i jedino za šta sam vikendom sposobna jeste da se odmaram. Čak mi i šoping predstavlja smaranje. Sva sam u formi da mi treba neka laganica bez mnogo napora. Kad bi život mogao da bude izvor manjeg stresa a većeg uživanja, stalno radim na tome, ali bilo čega da se dohvatim izađe neki kuršlus. Ni iz čega ti se stvori problem. Vrlo čudna neka kosmička energija. Nisam baš neke volje. Previše radim, a premalo se odmaram. Ja neću da se odmorim kad umrem, fala lepo, zajebite vi mene sa takvom mantrom, ja hoću da danem dušom sad i ovde. Ne želim da mi strada zdravlje. Ima tu jedna jebna začkoljica. Čim ispustiš malo van kontrole nešto, sve krene kako ne treba. Zato nikad odmora za mozak. E vidite to je stvarno zamorno.

Ležim, primila terapiju, pričala sa ćerkama i zetovima, dobra je ova omladina današnja ❤️❤️❤️❤️
Svraćala neka dr u vizitu koju ne znam, reče da od nekog leka koji mi daju uz ovaj će opasti kosa. Neka je nek opada. Mali mi je metalni ukus u ustima, i imam utisak da mi se od ovoga svega otvara apetit, to mi se baš ne sviđa, ali ok, samo neka deluje.
Sutra će doći njihov jedan drugar da me vozi kući, usput da svratimo u poštu i maxi, pa da sam mirna.

Domaćice lezi mali na stranu, malo na stomak, ne na leđa.

dalje se sam bori
Znojim se samo kada popijem brufen, inače ne. Nije mi dala fluimucil, nego neki sirup levopront, kaže da je odličan.
Posle osam dana onačno sam danas malo živnula. Izgleda da sam pobegla grobaru sa lopate, za sada.
U utorak idem u kovid ambulantu na kontrolu, i moraću ostaviti doktora u ubeđenju da me je izlečio bez pronisona. Otkud mu smem reći da sam išla privatno.
I ne znam kakve kontraefekte može da izazove taj pronison, kada je on samo napominjao da neće da mi ga uvede, jer su mi čista pluća? Očigledno sam imala problem koji nije umeo da reši, pa ako postoji promil šanse da će mi pomoći,uvedi ga, ne odbijaju ti od plate.On je uopšte bio sav uplašen i zbunjen, i ponavljao kako ne zna šta još da radi, dok je moja školska bila u fazonu - nije to ništa. Pitala me šta pijem od ab, ja joj rekla, ona kaže - to ćemo da pojačamo. Kupićeš pronison, pićeš ga ovako, sutra uveče se čujemo.
Posle pregleda kod njega, činilo mi se da sam sve bliže popu. Posle pregleda kod nje, činilo mi se da ću od nedelje nastaviti da vežbam.

Jedino pozitivno iz ove korone bi bilo kada mi se apetit ne bi vratio, i kada mi ne bi prijalo ništa slatko.
Drugarici je bila slava, i sutradan ona i kuma došle i donele mnogo voća, skuvan ručak i moskva tortu Stamevski. Ja nisam mogla da jedem koliko mi je bila preslatka, a inače za mene taj termin nije postojao. Sava mi u čaj stavio pola kašičice meda, ja ga pitala što je tako presladio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back