- Poruka
- 132.299
ne samo medicinske..postoje i konfekcijskeЗнам, оне медицинске. Мада, провалила сам оне назувице од бамбуса, мекане и свилене, то може.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne samo medicinske..postoje i konfekcijskeЗнам, оне медицинске. Мада, провалила сам оне назувице од бамбуса, мекане и свилене, то може.
ne samo medicinske..postoje i konfekcijske
Nikad ne bih sašila crnu haljinu za lepe srećne događaje, jednobojnu da.Буквално треба сашити неку универзалну црну хаљину која ће бити добра за све. Само мењаш накит или већ шта имаш.
Nikad ne bih sašila crnu haljinu za lepe srećne događaje, jednobojnu da.
Pa da, a mene i Žabu nit da zovete nit da recimo dođete kod mene malo da se družimo i vidimo....ccc..neka vas neka i ovo će proći...svakako sam mijenjala tel
tako da cemo se razmijeniti preko poruka
evo saljem

To sa kragnom nisi piminjala. Volim ja crnu haljinu, ali ne za vesele prilike, za to volim svetle bojeЦрна хаљина са белом крагном ми је врх елеганције.
А на теми о брусу мудро ћути, па само нас 2-3 испале распојасанеmeni su haljine ljeti zakon
obuces i bas te briga
ljeti ne nosim ni grudnjake, nista
doduse ja to i inace nosim samo na svadbe i sahrane
inace ono nesto bez tih armatura ili nista

Ja vala nisam od tih usmerenih samo na decu.Ima i velike veze da li imaju muževe.Ovako su usmjerene samo na djecu.
Ова хаљина је баш лепа! Радо бих је носила.
ova je nosila zajedno sa kilom rakijeОва хаљина је баш лепа! Радо бих је носила.

geniDva puta sam pokušavala nešto lepo da ušijem i ne ide. Antitalenat. Digla sam ruke, ušiće muž.
Ćerka ode da spava, a muž gleda seriju. Ja vilenim, ne spava mi se kad sam pila kafu u 10. Petak veče mi je vreme kad se malo za promenu opustim, drugi se napiju, ja kafenišem u gluvo doba i slušam muziku pola noći. Uvek kažem sebi gledaću neki film, čitati neku knjigu, ali muzika mi je lepša, dok se ne umorim.
Sutra ću konačno opet da spavam dugo. Nemam plan za ručak za sutra. Nemam nikakav plan za sutra, totalno sam raspuštena i van kontrole.

I mene i meneМоже, обавезно ме зови.
ja sam odavno rekla da to ne nosimА на теми о брусу мудро ћути, па само нас 2-3 испале распојасане![]()
sto je ne sterilisete skroz?Znate ono kako električar ima neispravan šporet, tako i mi imamo neispravnu mačku, sterilisanu ali ne skroz, ima nagon i dalje al nema mogućnost da ostane smacna, stalno je ganjaju mačori i sva je u krastama plus se zove Đorđe i ne znam zašto sam vam to sad ispričala al eto ne škodi.

: )))Можда електричар нема жену.
Зовите ме Таб![]()