Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dva puta sam pokušavala nešto lepo da ušijem i ne ide. Antitalenat. Digla sam ruke, ušiće muž.
Ćerka ode da spava, a muž gleda seriju. Ja vilenim, ne spava mi se kad sam pila kafu u 10. Petak veče mi je vreme kad se malo za promenu opustim, drugi se napiju, ja kafenišem u gluvo doba i slušam muziku pola noći. Uvek kažem sebi gledaću neki film, čitati neku knjigu, ali muzika mi je lepša, dok se ne umorim.
Sutra ću konačno opet da spavam dugo. Nemam plan za ručak za sutra. Nemam nikakav plan za sutra, totalno sam raspuštena i van kontrole.

Fashion Falling GIF
Ова хаљина је баш лепа! Радо бих је носила.

Dva puta sam pokušavala nešto lepo da ušijem i ne ide. Antitalenat. Digla sam ruke, ušiće muž.
Ćerka ode da spava, a muž gleda seriju. Ja vilenim, ne spava mi se kad sam pila kafu u 10. Petak veče mi je vreme kad se malo za promenu opustim, drugi se napiju, ja kafenišem u gluvo doba i slušam muziku pola noći. Uvek kažem sebi gledaću neki film, čitati neku knjigu, ali muzika mi je lepša, dok se ne umorim.
Sutra ću konačno opet da spavam dugo. Nemam plan za ručak za sutra. Nemam nikakav plan za sutra, totalno sam raspuštena i van kontrole.
geni
moj otac je kao klinac bio kalfa kod svog oca, mog dede koji je bio krojac... ceo zivot je svima u kuci kad treba porubljivao pantalone, šio i sve radnje vezano za iglu i konac. pre godinu dana posto sam samac trebalo da zasijem dugme a nikad nisam pre... kad poceh da vezem jbt..zmureci...posle kupio i onu iglu za heklanje i sad mogu da tezgarim ko švalja :lol:

Znate ono kako električar ima neispravan šporet, tako i mi imamo neispravnu mačku, sterilisanu ali ne skroz, ima nagon i dalje al nema mogućnost da ostane smacna, stalno je ganjaju mačori i sva je u krastama plus se zove Đorđe i ne znam zašto sam vam to sad ispričala al eto ne škodi.
sto je ne sterilisete skroz?
msm elektricaru bi se zena popela na glavu dok ne popravi rernu da se ne lazemo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back