Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
ili bar udovicu: )))
svaki posten elektricar ima zenu!
zavisi kakav je elektricar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili bar udovicu: )))
svaki posten elektricar ima zenu!
pa to ti je sada ultra inmislim da cu otici po neke udobne patike na ovu haljinu
nisam sposobna vise za salonke i ta sranja
i kako je popravio rernuili bar udovicu
Тако је моја другарица другој чији се муж пентра на бандере рекла- Срећнице, имаш чему да се надаш!ili bar udovicu
Кад помињеш рерну - одуговлачим са звањем мајстора, не даје ми се лова за глупи доњи грејач.i kako je popravio rernu
ja 5 dana tj 6 pokusavam da dovucem majstore da nameste tajmer na rerni, ne radi bez njegaКад помињеш рерну - одуговлачим са звањем мајстора, не даје ми се лова за глупи доњи грејач.
saljem ti broj elektricaraja 5 dana tj 6 pokusavam da dovucem majstore da nameste tajmer na rerni, ne radi bez njega
i evo zavlace me 6 dana
a uzece 4.500 rsd za taj delic
i tebi isto saljemЈа сам звала да питам, само за руке иде 3000 плус тај грејач.
Не знам, могу и без рерне.

i moraću da ponovim neku kombinaciju 
Ја сам звала да питам, само за руке иде 3000 плус тај грејач.
Не знам, могу и без рерне.
ja 5 dana tj 6 pokusavam da dovucem majstore da nameste tajmer na rerni, ne radi bez njega
i evo zavlace me 6 dana
a uzece 4.500 rsd za taj delic
isto, imam vec prvi sezonski zuljJa idem na svadbu danas, za koju sam saznala prekjuče. Srećom pa je lepo vreme danas I mogu da obujem sandale jer sam prekjuče takav žulj dobila od baletanki
Mrzim ovaj prelaz kad mi svaka cipela napravi žulj
mislis to da to radi?pa imate ono mekano što se lepi po ivici balatankah i drugih obuća
prvi put da ti istinski zavidimne znam el ne treba mi
a da izbaciš kojze sireve iz jelovnika možda je otogprvi put da ti istinski zavidim
i zmuu isto
ima usko stopalo, kao dzinovska bebica
fino, mekano
i dijete isto
a ja ko hobit
malo, zdudano, siroko, prsti ko krompirici
jeste 38-39, al brate treba hobita obuti![]()
kolko kvrga ima na brojaniciSubota, kao treba da se odmara, vrtim brojanicu, pushim i chavrljam sa detetom, zhena odnela radijator na popravku,
i da svrati kod oca.
Velika.kolko kvrga ima na brojanici
kolko je to u kvrgamahVelika.